Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απελάσεις, συλλήψεις και διάλυση συλλόγων στην Γαλλία

No Comments Share:

Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανίν, δήλωσε πως από το πρωί άρχισαν αστυνομικές επιχειρήσεις κατά δεκάδων ατόμων ισλαμιστικών απόψεων, οι οποίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες.
Οι επιχειρήσεις αυτές αποφασίστηκαν στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Αμύνης που έγινε την Κυριακή. Στον στόχο της επιχείρησης βρίσκονται άτομα τα οποία σχετίζονται στις έρευνες που γίνονται μετά τη δολοφονία του Σαμουέλ Πατί. Σε δήλωση που έκανε ο υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ανέφερε ότι ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις αυτές έχουν ως σκοπό να δώσουν το μήνυμα ότι “Δεν θα δοθεί ούτε ένα λεπτό ευκαιρίας στους εχθρούς της δημοκρατίας”.

Ο Νταρμανίν είπε πως μετά από την δολοφονία του Πάττυ την Κυριακή άρχισε έρευνα σε βάρος 80 και επιπλέον ατόμων και ότι ήδη έχουν γίνει συλλήψεις. Ο υπουργός πρόσθεσε πως πρότεινε ήδη να διαλυθούν πολλοί σύλλογοι μεταξύ των οποίων και η “Κολλεκτίβα ενάντια στην ισλαμοφοβία στη Γαλλία” (CCIF) και ο “BarakaCity”. Ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως 51 σύλλογοι εντός της εβδομάδας θα βρεθούν αντιμέτωποι με επισκέψεις από τις κρατικές υπηρεσίες και μετά από δική του πρόταση, οι περισσότεροι εξ αυτών θα διαλυθούν με απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Μάλιστα η CCIF μετά από κινήσεις γονέων των μαθητών, είχε εκδώσει και φετφά, σχετικά με τον δάσκαλο γεωγραφίας, τον οποίο σκότωσε και αποκεφάλισε ο 18χρονος Τσετσένος.

….

Ο Πατί στοχοποιήθηκε όταν στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου είχε περιγράψει στους μαθητές του τις γελοιογραφίες του περιοδικού Σαρλί Εμπντο σχετικά με τον προφήτη του Ισλάμ. Μάλιστα κάποιοι που δεν είχαν παιδιά στην τάξη στοχοποίησαν τον δάσκαλο, έδωσαν δημόσια τη διεύθυνση του και τον κατηγόρησαν για “πορνογραφία”.

……

Ο Νταρμανίν δήλωσε επίσης ότι θα ζητήσει την απέλαση 231 ατόμων οι οποίοι έχουν φακελωθεί ως “εξτρεμιστές με χαρακτηριστικά τρομοκράτη”. Αναφέρεται πως εξ αυτών οι 180 είναι στις φυλακές ενώ οι υπόλοιποι θα συλληφθούν τις επόμενες ώρες.

https://anfturkce.com/dunya/fransa-da-onlarca-kisiye-operasyon-dernekler-kapatilacak-147100

19/10/2020

Σχ. : Όταν τους τα έλεγε η Λεπέν ήταν ¨Ναζί¨…

Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου …

Μάζεψαν κάθε καρυδιάς-καρύδι και τώρα κατάλαβαν ότι κάποιοι από τους πρόσφυγες έγιναν ¨φίδια¨ μέσα στον κόρφο της χώρας τους…

Previous Article

Ελλάδα: Να ανασταλεί η τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας

Next Article

Σαουδάραβες αναρτούν βίντεο στα οποία καίνε τουρκικά προϊόντα !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *