Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ιμάμης Ραμαντάν ¨χόρτασε¨επιδόματα στην Ευρώπη και ανατρέφει τζιχαντιστές…

0 σχόλια Share:

Η ελβετική αστυνομία άρχισε επιχείρηση γύρω από ύποπτο τζαμί

Η αστυνομία του καντονιού της Βέρνης,  έθεσε υπό κλοιό το τζαμί Αλ Ραχμάν που συχνά έχει συσχετιστεί με μέλη της ISIS.

Υπο κλοιό αστυνομικών έχει τεθεί το τζάμι Αλ Ραχμάν, στην πόλη Μπίελ , που είναι γνωστό για τις ακραίες ομάδες τζιχαντιστών που έχει βγάλει.

Η αστυνομία του καντονιού της Βέρνης έκλεισε κάθε είσοδο και έξοδο στη Λεωφόρο Σιλαντβεγκ και η επιχείρηση άρχισε. δεν υπάρχει κάποια σαφής πληροφορία για την αιτία της επιχείρησης εντύπωση προκαλεί ότι στην περιοχή μεταφέρθηκαν ομάδες ειδικών δυνάμεων και ασθενοφόρα.

Από την άλλη μεριά σε δήλωση που έκανε η αστυνομία του καντονιού της Βέρνης, στο λογαριασμό της στο Twitter ανακοίνωσε πως επιχείρηση άρχισε, όταν ακούστηκαν ήχοι όπλων στην περιοχή.
Το τζαμί Αλ Ραχμάν είναι 100 Στην επικαιρότητα για τα μέλη ακραίων τζιχαντιστικων οργανώσεων τα οποία ανατράφηκαν εκεί.  Μεγάλος αριθμός νέων που οργανώθηκαν σε αυτό το τζάμι εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος.
Επίσης μήνυση για οικονομική στήριξη σε βάρος ακραίων οργανώσεων και για διαφθορά έχει υποβληθεί, κατά του Εμπού Ραμαντάν-ιμάμη αυτού του τζαμιού.
Ο Εμπού Ραμαντάν εμφανίζοντας τον εαυτό του ως άνεργο στο χρονικό διάστημα από το 2003 έως 2017 έλαβε ως οικονομική στήριξη από το ελβετικό κράτος 590.000 φράγκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομική επιχείρηση γίνεται στο τζάμι και σε σπίτια τις περιοχές για να μάθει η αστυνομία από πού προήλθαν οι ήχοι των όπλων. Η επιχείρηση άρχισε βραδινές ώρες και συνεχίζεται.

https://anfturkce.com/avrupa/Isvicre-polisi-suepheli-cami-etrafinda-operasyon-baslatti-140307

4/5/2020

Σχ: Δηλαδή το ευχαριστώ για τα αμέτρητα επιδόματα, είναι να ανατρέφει τζιχαντιστές που φιλοδοξούν να σφάξουν τους ¨άπιστους¨ του τον ταίζουν….

Ακόμη ένα παράδειγμα της πλαδαρής Ευρώπης…

Previous Article

Τογιότα Τουρκίας : “Πουλήσαμε σε ένα μήνα όσα πουλούσαμε σε μία μέρα”..

Next Article

Oι εταιρίες που χρηματοδοτούν με διαφημίσεις τα τουρκοσιριαλ στην Ελλάδα !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *