Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

1 Comment Share:

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ DΕΒ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

 

HTσιντέμΑσάφογλου-πρόεδρος του DEBκαι τα μέλη του Δ.Σ. του κόμματος, κατά την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου συνέχισαν τις εθιμοτυπικές επισκέψεις.  Η ηγεσία του DEB την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου επισκέφτηκε τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας κύριο Μουράτ Ομέρογλου. Τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που επέδειξε.

Το κόμμα DEB συνέχισε τις επισκέψεις του με τον Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης(BTTÖB). Κατα τήν επίσκεψη στο DEB, υπήρξε μια ειλικρινής και αποδοτική επίσκεψη. Ευχαριστούμε τον Αϊντίν Αχμέτ-πρόεδρο του συλλόγου για την θερμή τους υποδοχή.

Aργότερα η Γενική Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Αποφοίτων και Μελών Λυκείων Ιμάμ Χατίπ (BIHLIMDER) και μετά από την θερμή υποδοχή εκεί, τελευταία επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) . Ως κόμμα DEB ευχαριστούμε τον πρόεδρο του BIHLIMDER Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ όπως και τον πρόεδρο του BTAYTD Ερτζάν Αχμέτ για την θερμή τους υποδοχή και για την στήριξη τους στο κόμμα μας.

Κόμμα DEB

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5747

24/1/2019

Σχ: Ας δούμε τις φωτογραφίες από τις επισκέψεις αυτές

Η πρόεδρος του DEB Ασάφογλου με τον πρόεδρο του BIHLIMDER Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ.

Και εδώ πάλι η Ασάφογλου με το Δ.Σ. του κόμματος στα γραφεία του ΒΙHLIMDER.

Ασάφογλου και Αϊντίν Αχμέτ- παλιό στέλεχος του DEB και νυν πρόεδρο στο παράνομο σωματείο ¨Σύλλογος Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης¨.

Από γραφεία και διακόσμηση πάντως ο τουρκοσύλλογος αυτός μια χαρά πάει.

Θα πληρώνουν φαίνεται όλα τα μέλη την συνδρομή τους…

Με τον Αχμέτ Ερτζάν στα γραφεία του BTAYTD. Λίγες μέρες μετά έγιναν εκλογές σε αυτόν τον σύλλογο και ο Ερτζάν δεν έβαλε υποψηφιότητα. Ο κ. Ερτζάν είναι δημοτικός σύμβουλος της ¨γαλάζιας¨παράταξης στον δήμο Κομοτηνής και πάντοτε στην γραμμή του τουρκικού προξενείου. Κάτι που προφανώς δεν ενοχλεί ιδιαίτερα την παράταξη του. Άλλωστε αφού φέρνει ψήφους, όλα τα άλλα κομμάτια να γίνουν…

 

 

 

Previous Article

ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ

Next Article

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΡΔΙΚΑ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες με τα φλιτζάνια, κα πρόεδρε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *