Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Την παρέσυρε με το αυτοκίνητο, την κομμάτιασε με τσεκούρι, αλλά η γερμανική αστυνομία δεν ανακοινώνει στοιχεία δράστη…

No Comments Share:

Παρέσυρε με το αυτοκίνητο του την πρώην σύζυγο του και μετά την κομμάτιασε! Εικόνες φρίκης καταγράφηκαν σε κάμερες…

Στην πόλη Λιμπουργκ της Γερμανίας συνέβη γεγονός που παγώνει το αίμα. 31 ετών γυναίκα που περπατούσε, αρχικά πατήθηκε από τον πρώην σύζυγο της που δεν αποδεχόταν τον χωρισμό τους και ακολούθως αυτός την κομμάτιασε με τσεκούρι.  ΟΙ στιγμές της φρίκης καταγράφηκαν στιγμή προς στιγμή από κινητά περίοικων και άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

……………

Ο πρώην σύζυγος παρέσυρε επί 30 μέτρα την γυναίκα με το αυτοκίνητο μέχρι που χτύπησε σε τοίχο   Ακολούθως κατέβηκε, έβγαλε από το πορτ μπαγάζ ένα μπαλτά και άρχισε να κομματιάζει το σώμα της γυναίκας. Οι στιγμές φρίκης καταγράφηκαν λεπτό προς λεπτό στις κάμερες.

…………

Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, αλλά έγινε γνωστό πως αρνείται να μιλήσει.

………….

https://www.sabah.com.tr/dunya/2019/10/30/son-dakika-eski-esini-araciyla-ezdikten-sonra-baltayla-parcaladi-kan-donduran-goruntuler-kameralara-anbean-yansidi

30/10/2019

Σχ : Είμαστε σίγουροι πως για να μην ανακοινώνει τα στοιχεία του δράστη η γερμανική αστυνομία, θα είναι κάποιος από τους ¨επενδυτές¨ που έλεγε η Τασία. Κάποιος από αυτούς που φέρνουν τον πολυπολιτισμό… Αν μπορεί κανείς από Γερμανία να μας βοηθήσει σχετικά με την ταυτοποίηση του δράστη, θα ήταν ευχής έργο.

Previous Article

Ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ…

Next Article

Συριακά ΜΜΕ : Τουρκικός στρατός και δυνάμεις του Άσαντ συγκρούονται στην Ρεσουλάιν

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *