Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ρωσία: ¨Εσωτερικό θέμα της Τουρκίας η μετατροπή της Αγίας Σοφίας΄

0 σχόλια Share:

………….

Η απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αποτελεί εσωτερικό θέμα της Τουρκίας, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Εσωτερικό θέμα της Τουρκίας» στο οποίο κανείς δεν πρέπει να παρέμβει, θεωρεί το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών την απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, όπως ανέφερε σήμερα, Δευτέρα, ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Βερσίνιν.

Ο κ. Βερσίνιν υπογραμμίζει ταυτόχρονα τη σημασία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς του μνημείου.

«Γνωρίζετε ότι αυτό το ζήτημα προκάλεσε δημόσια κατακραυγή στη χώρα μας και πέραν αυτής. Σε γενικές γραμμές, θεωρούμε ότι αυτό είναι το εσωτερικό ζήτημα της Τουρκίας, στο οποίο ούτε εμείς ούτε οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να αναμιχθεί. Ταυτόχρονα, σημειώνουμε την αξία του μνημείου ως τόπου που αποτελεί μέρος του παγκόσμιου πολιτισμού και πολιτισμού» δήλωσε ο Βερσίνιν σε δημοσιογράφους.

…………..

Sputnik 13/7/2020

Σχ. : Η Τουρκία μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι αυτόνομος ¨παίχτης¨ και έτσι μπορεί και διασφαλίζει οφέλη από όπου μπορεί. Μεταφέρει το ρωσικό φυσικό αέριο, χτίζει μέσω Ρωσίας τον πυρηνικό της σταθμό και φυσικά εξάγει και εισάγει προϊόντα από την Ρωσία. Παράλληλα θεωρείται πολύτιμο μέλος του ΝΑΤΟ,  την ώρα που εκβιάζει και μέσω του μεταναστευτικού την ΕΕ…

Εμείς έχουμε επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Πρόπερσι απελάσαμε διπλωμάτες της γιατί λέει ήταν κατά της συμφωνίας για τα Σκόπια… Πέρσι απελάσαμε τον Ρώσο χάκερ Βίτνικ στην Γαλλία… Ενώ τα αμερικανικά κατασκοπευτικά απογειώνονται από βάσεις στην Ελλάδα για να κατασκοπεύουν στην Μαύρη Θάλασσα και στην Κριμαία.  

Και μετά τολμάμε και λέμε ¨Μα γιατί δεν μας υποστηρίζει η ορθόδοξη Ρωσία;¨…

Το ότι οι Ρώσοι είναι ορθόδοξοι, δεν σημαίνει πως είναι και μαλ@@ες…

Previous Article

3.900 ¨Έλληνες¨ πέρασαν στην Τουρκία τις περασμένες μέρες…

Next Article

Φιλοκυβερνητική Γενί Σαφάκ: ¨Η Αγία Σοφία απελευθερώθηκε στις 10 Ιουλίου 2020¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *