Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-KAΡΦΙ ΤΗΣ ΜΙΤ

No Comments Share:

Τουρκικής καταγωγής επιθεωρητής της γερμανικής αστυνομίας, φάνηκε πως ήταν καρφί της ΜΙΤ

Τουρκάλα που εργαζόταν ως επιθεωρήτρια στην γερμανική αστυνομία στην πόλη Έσσεν, αποκαλύφθηκε πως εργαζόταν για την ΜΙΤ.

Η επιθεωρήτρια της αστυνομίας μέσω των τουρκικών προξενείων στις πόλεις Φρανκφούρτη και Μάινζ είχε συναντηθεί με την ΜΙΤ.

Νέα διάσταση απέκτησαν οι δραστηριότητες της ΜΙΤ στην Γερμανία. Η ΜΙΤ η οποία έχει στήσει ένα δίκτυο πρακτόρων στην Γερμανία μέσα από την υπαγόμενη στην Διεύθυνση Θρησκευμάτων  DΙΤΙΒ, όπως και μέσα από προξενεία, εταιρίες παραβάν και τουρκικές τράπεζες, αυτή τη φορά φέρεται να διείσδυσε στην γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με την είδηση από το ANF, η γερμανική κυριακάτικη εφημερίδα Welt am Sonntag αναφέρει πως τουρκικής καταγωγής επιθεωρήτρια της γερμανικής αστυνομίας συναντιόνταν συχνά με πράκτορες της ΜΙΤ.

Το όνομα  της αστυνομικού  δεν ανακοινώθηκε, ενώ  η εφημερίδα την ονόμασε ¨Σεμρά Μελέκ¨. Σχετικά με αυτήν η υπηρεσία πληροφοριών Υπηρεσία Προστασίας Συντάγματος του Έσσεν, ετοίμασε τον Δεκέμβριο μια απόρρητη αναφορά.

Η απόρρητη αναφορά έχει την ονομασία ¨Διευρυμένη έρευνα ασφάλειας¨ και εστιάζει στις σχέσεις της γεννημένης στην Άγκυρα αστυνομικού με την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών. Η συγκεκριμένη αναφορά στάλθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ

Μετά από αυτό επενέβησαν η αστυνομική διευθύντρια του Εσσεν- Σαμπίνε Τουράου και ο Ρόμπερτ Σέφερ-διευθυντής του παραρτήματος  Έσσεν της Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος και ζήτησαν να βγούνε από την αναφορά οι αρνητικές πληροφορίες σχετικά με την τουρκικής καταγωγής αστυνομικό.

Αλλά οι μονάδες που ετοίμασαν την αναφορά, δεν το άφησαν έτσι και συνέταξαν μια νέα αναφορά. Με αποτέλεσμα η αστυνομικός να απομακρυνθεί από τα καθήκοντα της. Ανώνυμη πηγή που μίλησε στην εφημερίδα είπε πως ¨ Το ότι η αστυνομικός ήταν γυναίκα προσέθεσε έναν θετικό αέρα υπέρ της και προκάλεσε την απόκρυψη του πραγματικού της ρόλου¨.

Aναφέρεται πως η τουρκικής καταγωγής επιθεωρήτρια αστυνομικό που ονομάστηκε ¨Σεμρά Μελέκ ¨, συναντήθηκε σε Φρανκφούρτη και Μάινζ με υπαλλήλους της ΜΙΤ.

Τον Ιούλιο είχε ανακοινωθεί πως η ΜΙΤ είχε προσπαθήσει να διεισδύσει στην Υπηρεσία Προστασίας Συντάγματος που είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες από το εσωτερικό. Η ΜΙΤ είχε προσπαθήσει να διεισδύσει μέσω ανθρώπων οι οποίοι θέλησαν να δουλέψουν για αυτήν την υπηρεσία.  Η υπηρεσία αυτή το τελευταίο διάστημα θέλησε να προσλάβει νέα στελέχη και είχε προκαλέσει εντύπωση πως σε έρευνα που έγινε φάνηκε πως υπήρχαν πολλοί τουρκόφωνοι υποψήφιοι.

Η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών μετά από αμφιβολίες που είχε για πιθανές σχέσεις τους με την ΜΙΤ, απέρριψε αυτές τις αιτήσεις. Και παλιότερα η ΜΙΤ είχε προσπαθήσει να διεισδύσει στην γερμανική αστυνομία και στην υπηρεσία πληροφοριών διαμέσου μεταφραστών. Είχε αποκαλυφθεί η στάση πολλών μεταφραστών οι ποίοι απομακρύνθηκαν από την θέση τους.

https://www.artigercek.com/turk-kokenli-alman-baskomiser-mit-muhbiri-cikti

30/7/2017

Previous Article

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ KATA THΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΤΗΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *