Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H Γερμανία ανησυχεί για τις δραστηριότητες της ΜΙΤ

0 σχόλια Share:

H Γερμανία ανησυχεί για τις δραστηριότητες της ΜΙΤ: Υπάρχει αύξηση στον αριθμό των ¨Ακραίων Τουρκικών Ομάδων¨

Η Γερμανία ανακοίνωσε πως παρατηρεί με ανησυχία τις δραστηριότητες της ΜΙΤ και ότι παρατηρείται αύξηση στον αριθμό των ¨Ακραίων Τουρκικών Ομάδων¨
Σύμφωνα με είδηση της Ντόιτσε Βέλλε, ο Χανς Γιοργκ Μαασεν-πρόεδρος της Γερμανικής Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος, δήλωσε πως με ανησυχία βλέπουν πως η ΜΙΤ παρακολουθεί τους ανικυβερνητικούς στην Γερμανία.


¨Στο στόχαστρο αυτοί που είναι ενάντιοι στον Ερντογάν¨
Ο Μάασεν ανακοίνωσε πως γνωρίζουν πως η κυβέρνηση στην Τουρκία επιχειρεί να διεισδύσει στους Τούρκους που ζούνε στην Γερμανία και ότι η Άγκυρα έχει θέσει στο στόχαστρο όχι μόνο τους οπαδούς του Γκιουλέν αλλά και όλους όσους είναι ενάντιοι στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν.

¨Αυξάνεται η ριζοσπαστικοποίηση¨

Ο Μάασεν ανέφερε πως οι δραστηριότητες της ΜΙΤ στην Γερμανία είναι πέραν των κανόνων και είπε: ¨Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών δεν εφαρμόζει τους νόμους της Γερμανίας και στο παρελθόν συχνά γίναμε μάρτυρες στην εκ μέρους της περισυλλογή πληροφοριών γύρω από άτομα. Για την υπηρεσία μας έχει σημασία αυτό το θέμα να έρθει στην επικαιρότητα της Γερμανίας και να γίνει αποδεκτό πως συνιστά πρόβλημα¨.

Ο Μάασεν ανέφερε επίσης πως αυξάνονται οι ¨ακραίες τουρκικές ομάδες¨ και ότι ¨Ανησυχούμε για την αύξηση των ριζοσπαστών. Καθήκον μας ως υπηρεσία είναι να προειδοποιούμε πως υπάρχει αύξηση στον ριζοσπαστισμό¨.

Almanya, MİT faaliyetinden endişeli: ‘Radikal Türk gruplar’ın sayısında artış var

21/7/2017

Previous Article

ΑΠΕΙΛΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ

Next Article

Ὑπάρχει ἑλληνική πολιτική γιά τή Θράκη;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elementum massa ut id dolor. dictum efficitur. leo. eget venenatis, ut sem,