Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνελήφθη πράκτορας της ΜΙΤ που σχεδίαζε δολοφονίες στην Αυστρία !

No Comments Share:

Αποκαλύφθηκε σχέδιο δολοφονίας Κούρδισσας πολιτικού στην Αυστρία

Ο πράκτορας της ΜΙΤ Φεγιάζ Ο. ομολόγησε στην Αυστρία, ότι είχε ετοιμάσει σχέδιο δολοφονίας της Κούρδισσας πολιτικού Μπεριβάν Ασλάν.

Στην Αυστρία αποκαλύφθηκε σχέδιο δολοφονίας σε βάρος της Κούρδισσας πολιτικού Μπεριβάν Ασλάν που υπήρξε και βουλευτής των Πράσινων. Ο κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου Φεγιάζ Ο. ανέφερε πώς τις πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία τις πήρε από έναν άλλον πράκτορα της ΜΙΤ στη Σερβία και πρόσθεσε ότι για κάποιο διάστημα παρακολουθούσε την Ασλάν στην Αυστρία . Ομολόγησε πώς περίμενε σε ξενοδοχείο την εντολή για να κάνει την δολοφονία. Πρόσθεσε πως με τη δολοφονία ή τον τραυματισμό της, η επιδίωξη ήταν να δοθεί ένα μήνυμα στην Κούρδισσα πολιτικό. Ο Φεγιάζ Ο. είναι γνωστό πώς είναι το άτομο το οποίο το 2017 οδήγησε στην σύλληψη του Μετίν Τοπούζ πού εργαζόταν μαζί με τις ΗΠΑ με την κατηγορία μέλους της FETO. Στις ομολογίες του ανέφερε πως η ΜΙΤ σχεδίαζε και άλλες δολοφονίες στην Αυστρία. Ανέφερε πως στην λίστα των δολοφονιών ήταν οι Πήτερ Σιλζ και Αντρέας Σίεντερ και ότι με αυτή τη μέθοδο η επιδίωξη ήταν η δημιουργία χάους στην Αυστρία.

Ποια είναι η Μπεριβάν Ασλάν
Είναι μία Κούρδισα πολιτικός της αντιπολίτευσης που ασχολείται ενεργά με τις μειονότητες στην Βιέννη, την ελευθερία της πίστης και τον αγώνα των γυναικών, ενώ θα είναι υποψήφια με το κόμμα των Πράσινων στις περιφερειακές εκλογές της Βιέννης του 2021. Με τις δηλώσεις που έχει κάνει και τις εργασίες αντιπολίτευσης όταν ήταν βουλευτής, κατά της κυβέρνησης των κομμάτων ΑΚΡ-ΜΗΡ, είχε βρεθεί στο στόχαστρο ρατσιστικών και εθνικιστικών όχλων τόσο στην Τουρκία όσο και στην Αυστρία

http://etha15.com/haberdetay/avusturyada-kurt-siyasetciye-suikast-plani-ortaya-cikti-129156

23/4/2020

Previous Article

Υπουργός Σοϊλού: ¨Η Ελλάδα πέταξε στην θάλασσα και σκότωσε μωρό 6 μηνών¨….

Next Article

Αντιαρματική ρουκέτα κατά Τούρκων στρατιωτών στο Β. Ιράκ – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *