Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Νεχάμμερ: ¨Συλλάβαμε κατάσκοπο της ΜΙΤ¨ !

0 σχόλια Share:

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Νεχάμμερ, ανακοίνωσε που συνέλαβαν έναν καταδότη που έστειλε η ΜΙΤ για να διαρρεύσει πληροφορίες προς την Τουρκία σχετικά με τους αντικυβερνητικούς.

Ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχάμμερ, σε δήλωση που έκανε την Τρίτη, ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο μετέδωσε πληροφορίες στην Τουρκία σχετικά με τους αντικυβερνητικούς που ζούνε στην Αυστρία. Ο Νεχάμμερ δήλωσε πως “Στην Αυστρία δεν υπάρχει χώρος για κατασκοπεία της Τουρκίας. Πρέπει να γίνει γνωστό ότι δεν θα ανεχθούμε τέτοιας μορφής δραστηριότητες.

Ο υπουργός δήλωσε πως τώρα θα ενεργοποιηθούν οι διπλωματικές διαδικασίες, ενώ πρόσθεσε πως το δικαστικό σώμα θα ξεκινήσει έρευνα με κατηγορίες για κατασκοπεία. Ο Νεχάμμερ τόνισε πως ο ύποπτος εντοπίστηκε στα πλαίσια της έρευνας που έγινε για τις συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και Τούρκων εθνικιστών στη Βιέννη πριν από μερικές εβδομάδες.

“Τον έστειλε η ΜΙΤ”

Ο υπουργός μετέδωσε ότι πρόκειται για άτομο το οποίο παλαιότερα είχε συλληφθεί στην Τουρκία. Ανέφερε επίσης ότι αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και χρησιμοποιήθηκε από την τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών ΜΙΤ ως καταδότης και κατάσκοπος και για αυτό στάλθηκε στην Αυστρία. ο υπουργός δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του υπόπτου.
Η υπουργός ένταξης της Αυστρίας Σουζανε Ράαμπ έκανε Επίσης δηλώσεις σχετικά με τις εξελίξεις. Ανέφερε πως το χέρι του προέδρου της δημοκρατίας Ερντογάν έχει φτάσει ως τη Βιέννη. Η υπουργός ανέφερε πως μέσω των συλλόγων και των τζαμιών της Άγκυρας πολίτες Τουρκίας που ζουν στην Αυστρία τέθηκαν υπό την επιρροή της και πρόσθεσε πως στόχος της Τουρκίας είναι η διαίρεση της κοινωνίας της Αυστρίας. Η Ράαμπ δήλωσε πως “πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να εμποδίσουμε την επιρροή της Τουρκίας. Διότι αυτή η επιρροή είναι ένα δηλητήριο για την ένσωμάτωση”.

Avusturya İçişleri Bakanı Nehammer: “MİT casusu yakaladık”

1/9/2020

Σχ. : Προσέξτε τι λέει η αυστριακή υπουργός για την επιρροή της Τουρκίας…

Αυτό δεν το έχει πει κανένας Έλληνας υπουργός επί δεκάδες χρόνια.

Και αναφέρομαι στην τραγική για την Ελλάδα επιρροή που διαθέτει η Τουρκία στη Θράκη.

Και για όποιον έχει αμφιβολίες ας δει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών…

Όταν όμως αφήνουμε τον κάθε πράκτορα της Τουρκίας να αλωνίζει αυτά θα είναι και τα αποτελέσματα που θα έχουμε.

Μετά φταίει η Τουρκία ;;….

Previous Article

Γενί Σαφάκ: ¨Αφού το Καστελλόριζο δεν είναι αποστρατικοποιημένο, η Τουρκία έχει δικαίωμα να επέμβει¨….

Next Article

Ψευδομουφτής Ξάνθης: ¨Ας είναι χαρμόσυνη η 107η επέτειος ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας δυτικής Θράκης¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *