Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ

No Comments Share:

 

Έρευνα στην Γερμανία σε βάρος αστυνομικού με υποψία για ¨κατασκοπία υπέρ της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών¨

Τα περασμένα χρόνια είχαν εμφανιστεί ειδήσεις στον γερμανικό τύπο σχετικά με άτομα τα οποία είχαν σχέσεις με την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, υπέβαλλαν αίτημα για δουλειά στις υπηρεσίες ασφαλείας και εκεί επιχείρησαν να διεισδύσουν σε κομβικά σημεία.

Παλιότερα είχε γραφτεί πως η τουρκικής καταγωγής επιθεωρήτρια-αστυνομικός Σ.Μ. που υπηρετούσε στην αστυνομία της περιφέρειας  Έσσεν ήταν κατάσκοπος της ΜΙΤ. Παρόμοιο περιστατικό εμφανίστηκε και στην υπηρεσία του Βερολίνου.

Σύμφωνα με την είδηση από την γερμανική εφημερίδα Der Tagesspiegel, στην αστυνομία του Βερολίνου, άρχισε έρευνα σε βάρος ενός αστυνομικού μ την υποψία πως κάνει κατασκοπία για την ΜΙΤ.

Στην είδηση αναφέρεται πως ο αστυνομικός αυτός ενημέρωσε την ΜΙΤ σχετικά με τις διευθύνσεις των αντιπολιτευόμενων Τούρκων πολιτών που ζούνε στο Βερολίνο. Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας, η ΜΙΤ επιχείρησε να αποκτήσει πηγές πληροφοριών μέσα στο γερμανικό δημόσιο τομέα. Αναφέρεται πως η αστυνομία και η εισαγγελία άφησαν αναπάντητα τα ερωτήματα της εφημερίδας σχετικά με το θέμα.

Ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) υπουργός Εσωτερικών της περιφέρειας εκεί Αντρέας Γκέισελ, ανέφερε πως είναι ενήμερος για τους ισχυρισμούς, αλλά ότι δεν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες για την έρευνα.

Αναφέρεται πως ο εν λόγω αστυνομικός είναι υψηλόβαθμος και ότι μεταβίβαζε πληροφορίες σε ένα άτομο από την τουρκική πρεσβεία. Οι γερμανικές αρχές ασφαλείας υποθέτουν πως το άτομο αυτό είναι υπάλληλος της ΜΙΤ.

https://ahvalnews-com.cdn.ampproject.org/c/s/ahvalnews.com/tr/node/26164?amp

26/9/2018

Σχ: Σιγά το επίτευγμα, εδώ στην Θράκη, στο παρελθόν κάναμε βουλευτή που λέγεται πως ήταν ο επικεφαλής της ΜΙΤ στην Θράκη…

Είμαστε πολύ μπροστά….

Previous Article

¨ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΥΝΑΝ¨…

Next Article

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *