Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΜΙΤ

0 σχόλια Share:

 

Ημερησίως 74 άτομα ζητάνε να γίνουν πράκτορες της ΜΙΤ, ενώ 180 ζητάνε να κάνουν καταγγελία

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ) στην ιστοσελίδα της δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες, τις αιτήσεις για δουλειά και τις αιτήσεις για πληροφόρηση που έγιναν το 2017.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Αναντολού, η επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας η ¨www.mit.gov.tr¨ πέρσι είχε 1.056.588 επισκέψεις.  Επισκέπτες της ιστοσελίδας, ζήτησαν να κάνουν καταγγελία στην ΜΙΤ, να κάνουν καριέρα σε αυτήν, ή να ενημερωθούν για κάποιο θέμα.

Οι περισσότερες καταγγελίες αφορούσαν την FETÖ

Από τις ηλεκτρονικές αιτήσεις που έγιναν προς την ΜΙΤ, οι 25 χιλιάδες ήταν καταγγελίες σχετικά με την FETÖ και οι 11 χιλιάδες σχετικά με το ΠΚΚ.  Για διάφορα θέματα ασφαλείας στάλθηκαν περίπου 30 χιλιάδες μηνύματα με τα οποία ζητούσαν βοήθεια. Αυτά τα στοιχεία σημαίνουν πως ημερησίως στην ΜΙΤ γίνονται 181 καταγγελίες εγκλημάτων.  Από τις καταγγελίες αυτές οι 7.812 μετά από έρευνα κοινοποιήθηκαν στις δικαστικές αρχές και έγιναν οι αστυνομικές επιχειρήσεις. Η είδηση αναφέρει πως με αυτό τον τρόπο εντοπίστηκαν κάποια κρυφά ονόματα που ήταν μέλη της FETÖ.

Στο τμήμα ¨Καριέρα¨ στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας, πέρσι  υπήρξαν 27 χιλιάδες αιτήσεις. Αυτό σημαίνει πως ημερησίως 74 άτομα υποβάλλουν αίτημα για να γίνουν στελέχη της ΜΙΤ.

Απάντηση σε 2.297 αιτήματα

Επίσης υπήρξαν στην ΜΙΤ 6.338 ¨αιτήματα πληροφόρησης¨, του τύπου ¨Ποιο το αποτέλεσμα της εξέτασης ασφαλείας σχετικά με το άτομο μου για την πρόσληψη στο δημόσιο;¨, ¨Ποιες οι συνθήκες εργασίας στην ΜΙΤ¨, ¨Με προσλαμβάνετε εμένα στην ΜΙΤ;¨ και  ¨Τρέχει μήπως κάποια έρευνα σε βάρος μου;¨.

Στα πλαίσια του ¨νόμου περί δικαιώματος ενημέρωσης¨, υπήρξαν απαντήσεις σε 2.297 αιτήματα.

Günde 74 kişi ‘ajan’ olmak için, 180 kişi suç ihbarı için MİT’e başvuruyor

4/1/2017

Previous Article

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Next Article

KATEXOMENA KAI EΛΛΑΔΑ, ΒΙΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!