Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !

No Comments Share:

Μίλησαν οι μπουνιές στην βουλή !

150220140136165883142_2

Καβγάς ξέσπασε στην βουλή την ώρα που συζητούνταν η τροπολογία για το HSYK. Ο βουλευτής Αλή Ιχσάν Κιοκτούρκ από χτύπημα που δέχτηκε μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη στο νοσοκομείο.

Κατά την συζήτηση για την τροπολογία για το HSYK, ανέβηκε στο βήμα ο αντιπρόεδρος του CHP Μπουλέντ Τεζτζάν ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με την διαφθορά. Όταν παρά την λήξη του χρόνου του αυτός συνέχιζε την ομιλία του, δέχτηκε προειδοποίηση από τον προεδρεύοντα Σαδίκ Γιακούτ. ¨όταν παρά την προειδοποίηση ο Τεζτζάν συνέχισε να μιλάει, ο προεδρεύων στη βουλή Γιακούτ Σαδίκ διέκοψε την συνεδρίαση.

Επενέβη ο Μπεσίρ Αταλάι

Εκείνη τη στιγμή ο Μπαϊράμ Οζτζελίκ-γραμματέας του ΑΚΡ και βουλευτής του Μπούρντουρ πήγε δίπλα στον ευρισκόμενο στο βήμα Τεζτζάν. Μετά από μια λογομαχία, χτύπησε μπουνιά στον Τεζτζάν. Μετά από αυτή την μπουνιά επικράτησε ταραχή στην βουλή. Βουλευτές του ΑΚΡ και του CHP ενεπλάκησαν σε καβγά μεταξύ τους. Τον Τεζτζάν που είχε δεχτεί το χτύπημα προσπάθησε να τον σώσει ο ευρισκόμενος στην βουλή αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι. Ο καβγάς διήρκεσε περίπου 5 λεπτά. . Ο βουλευτής Αλή Ιχσάν Κιοκτούρκ από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη στο νοσοκομείο.

……………

DHA 15/2/2014

Previous Article

ΣΩΣΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ CHP

Next Article

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΙΑΣΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *