Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ !

0 σχόλια Share:

 

Είχε δώσει εντολή ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά!

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού είχε δηλώσει πως ¨Έδωσα εντολή στους νομάρχες. Στις κηδείες των ηρώων πλέον οι πρόεδροι των κομματικών οργανώσεων του CHP δεν θα μπαίνουν στους επισήμους¨. Σε κηδεία λοιπόν ενός ήρωα στην Προύσα, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του CHP –κόμματος που έβαλε στην βουλή το HDP που είναι ο πολιτικός βραχίονας του ΠΚΚ-  δεν έγινε δεκτός στους επισήμους και το στεφάνι του απομακρύνθηκε.

Με στρατιωτική τελετή στο Μπουγιουκορχάν της Προύσας, ενταφιάσθηκε ο ήρωας λοχίας Ισά Οζκάν (25) που έπεσε μάρτυρας σε σύγκρουση με το ΠΚΚ στα όρη Ενγκιζέκ του Καχραμαναμαράς. Όταν πριν από την τελετή έφτασε στην αυλή του τζαμιού το στεφάνι της κομματικής οργάνωσης του CHP, μια ομάδα το πήρε και το πέταξε κάτω. Καθώς αυξήθηκε η ένταση, το στεφάνι εντέλει απομακρύνθηκε από την αστυνομία. Σύμφωνα με την εντολή που έχει δώσει ο υπουργός Εσωτερικών, ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης της Προύσας, δεν έγινε δεκτός στους επισήμους, αλλά στάθηκε από πίσω τους.

…………………

Σε δήλωση που έκανε σήμερα ο υπουργός εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, είπε : ¨Διαμέσου του βοηθού μου έστειλα εντολή στους νομάρχες. ¨Από τώρα και μετά μην δέχεστε στους επισήμους τους προέδρους των κομματικών οργανώσεων του CHP¨. Τόσο απλά. Αυτοί να πάνε σε μια διεύθυνση. Θα τους την δείξουμε. Είναι οι κηδείες των μελών του ΠΚΚ…….Εάν είναι μαζί στις κάλπες να είναι και στις κηδείες¨.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/soylu-talimati-vermisti-ilk-kez-uygulandi-486723.html

28/12/2018

Σχ: Ο αρχιτζουτζές του Ταγίπ, ενοχλημένος από το ότι το HDP μπήκε στην βουλή, ρίχνει το φταίξιμο στο κόμμα CHP ! Μάλιστα…

Δεν φταίει δηλαδή η εισβολή στο Άφριν…

Δεν φταίει που σκότωσαν μεγάλη γυναίκα Κούρδισσα και την άφηναν επί μέρες να σαπίζει στον δρόμο χωρίς να επιτρέπουν στους συγγενείς να πάρουν το πτώμα….

Δεν φταίει που σκότωσαν στην μέση του δρόμου τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Ντιγιαρμπακίρ…

Αλλά φταίει λέει το CHP….

Σουλεϊμάν…. ξύδι !!!

Previous Article

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ…

Next Article

ΜΕΡΚΕΛ-ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *