Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Θλιβεροί ακόλουθοι του Ταγίπ…

0 σχόλια Share:

Πολλά πολιτικά κόμματα δημοσίευσαν ανακοινώσεις στήριξης προς την στρατιωτική επιχείρηση Πηγή Ειρήνης που άρχισε στον βορρά της Συρίας κατά του YPG

O Γενικός Πρόεδρος του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έγραψε: Οι προσευχές μας είναι οι ηρωικοί στρατιώτες μας χωρίς καν να ματώσει η μύτη τους, το συντομότερο δυνατό να ολοκληρώσουν με επιτυχία την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης. Ο Αλλάχ να προστατεύει τα τέκνα του, ο Αλλάχ να καταστήσει νικητές τα τέκνα μας”.

Ο Γενικός πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί έγραψε : “Η Τουρκική Δημοκρατία με την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης που άρχισε στις 16:00, ξεκίνησε μια ιερή εκστρατεία για να εξουδετερώσει στις περιοχές όπου έχουν φωλιάσει, τις προδοτικές και διασπαστικές οργανώσεις που απειλούν σοβαρά την επιβίωση και την εθνική ύπαρξη της. Ως Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος στηρίζουμε απόλυτα και εγκάρδια την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης”
……
Ο Γενικός πρόεδρος του κόμματος Μεγάλης Ενότητας Μουσταφά Ντεστιτζι  έγραψε : “Ας είναι ευλογημένη. Εμείς ως κόμμα ΒΒΡ από την αρχή είχαμε δηλώσει πως αυτή η επιχείρηση ήταν υποχρεωτική και εξίσου σημαντική με την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο. Εξαρχής άλλωστε την στηρίζουμε”.

Siyasi partilerden Barış Pınarı Harekatı’na destek

9/10/2019

Σχ : Άσπρος σκύλος, μαύρος σκύλος ΓΑΒ…

Μόνο φυσικά το κουρδικό HDP είναι ενάντιο στην εισβολή

Previous Article

Γαλλία και Αγγλία κάνουν έκκληση για σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ -Δηλώσεις Γιούγκερ

Next Article

Εντολή : ¨Προσευχή Κατάκτησης¨ σε όλα τα τζαμιά της Τουρκίας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

vel, amet, efficitur. odio mattis Praesent