Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ CHP ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

0 σχόλια Share:

Ο Κιλιτσντάρογλου χτύπησε την γροθιά του στο βήμα !

110220141343487967337_2

Έντονες στιγμές στην κοινοβουλευτική ομάδα του CHP

O Kιλιτσντάρογλου συνοδεία σλάιτ μοιράστηκε με την κοινή γνώμη κασέτα με υποκλοπή τηλεφώνου λέγοντας πως ¨Πρόκειται για απόλυτα νόμιμη υποκλοπή. Πρόκειται για υποκλοπή που έγινε με δικαστική απόφαση. Είναι νόμιμες υποκλοπές που έγιναν μετά από δικαστικές αποφάσεις¨.

…………….

Ο Κιλιτσντάρογλου ανέφερε : ¨…….. Είδαμε πως έγιναν οι βίλες στα Βουρλά, είδαμε πως ο επιχειρηματίας τοποθέτησε εκεί τον έπαρχο και όλοι ξέρουμε πως ο νομάρχης που άσκησε τα καθήκοντα του σύρθηκε με μετάθεση στο Ντιγιαρμπακίρ. Είδατε εκεί το θέμα με την πισίνα, είδατε πως επενέβη ο ίδιος ο πρωθυπουργός για να περάσει ένας φορέας των ΜΜΕ σε έναν άλλο όμιλο και το πως οργάνωσε την δουλειά ο Μπιναλί Γιλντιρίμ

………….

Πλέον όλοι ξέρουμε πως δίνουν τους διαγωνισμούς. Υπάρχει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Μπιναλί Γιλντιρίμ. Αυτοί μοιράζουν τις δουλειές. Και μετά τις δημοπρασίες έκαναν την μοιρασιά. Τόσα χρήματα θα δώσεις σε εμάς λένε. Μετά από το δόσιμο των χρημάτων δόθηκαν σε επιχειρηματίες ποσό 87 δις $. Αυτά είναι τα ρουσφέτια φίλοι. Αυτή είναι η Τουρκία που βιώνουμε. Μέχρι σήμερα μιλήσαμε για τα κουτιά των παπουτσιών, για ρολόι αξίας 700.000 λιρών, για ταμεία που είναι σε κρεβατοκάμαρες και για 4,5 εκ.$ που βγήκαν από το σπίτι του Γενικού Διευθυντή, αλλά δεν κουνήθηκε τίποτε.

…………….¨

Ο Κιλιτσντάρογλου μετά περιέγραψε την ιστορία του μικρού Μουχαρέμ που πέθανε στο Βαν όταν λόγω του χιονιού που είχε κλείσει δρόμους, δεν μπόρεσε να νοσηλευτεί. Και δείχνοντας τις φωτογραφίες του Ερντογάν και του Μουχαρέμ είπε : Βλέπετε την διαφορά ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες, ο Ερντογάν απειλεί το κράτος. Λέει πως ¨για όσο εγώ είμαι πρωθυπουργός κανείς δεν μπορεί να ακουμπήσει τον γιό μου. Εγώ είμαι το κράτος¨. Στην πραγματικότητα εσύ είσαι το παρακράτος. Ο νόμος εφαρμόζεται διαφορετικά για τον πολίτη και διαφορετικά σε σένα. Στην άλλη πλευρά υπάρχει ένας πατέρας που μεταφέρει στην πλάτη του την σορό του 1,5 έτους παιδιού του. Μέσα στη θλίψη το μεταφέρει. Απευθύνομαι στους αδερφούς μας που ψηφίζουν το ΑΚΡ. Εάν μπορείτε να χωνέψετε αυτή τη φωτογραφία πάτε και δώστε την ψήφο σας. Εάν όμως λέτε όχι, κανένας πατέρας να μην μεταφέρει την σορό του παιδιού του, τότε δηλώστε πως βαρεθήκατε αυτή την κυβέρνηση. Τι μπορεί άλλωστε να ειπωθεί ενώπιον κάτι τέτοιου ; Κάποιοι άλλωστε λένε πως ¨Εάν τα ακούσει αυτά ο κόσμος θα γίνει χαμός¨. Η μεγάλη αδερφή του Μουχαρέμ είπε πως ¨Καλέσαμε πιστεύοντας πως το κράτος υπάρχει για τις δύσκολες περιστάσεις, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εμάς¨. Άραγε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα ακούσει την φωνή του 13χρονου κοριτσιού ; Στην συνείδηση σου φτάνει ; ¨

…………..

Ο Κιλιτσντάρογλου ασκώντας σκληρή κριτική στον Ερντογάν είπε : ¨Έβαλε τον γιό του να ιδρύσει ένα ίδρυμα με την επωνυμία TÜRGEV. Είναι ένας χώρος όπου πληρώνουν τα ρουσφέτια τους αυτοί που παίρνουν τις δουλειές. Δώσαμε το ακριβές ποσό. 99.000.990 $. 100 εκ. παρά 10 δολάρια. Σε τουρκικά χρήματα 221 τρις λίρες. Αυτά τα χρήματα πάνε και μπαίνουν στον λογαριασμό του ιδρύματος αυτού. Πολλές φορές ρώτησα, τι χρήματα είναι αυτά ; Ούτε κιχ δεν ακούστηκε. Μιλά μόνο περί παρακράτους. Μα το παρακράτος έβαλε αυτά τα χρήματα στον γιό σου ; Εάν μπήκαν, πάνε δώστα στον ÇYDD, να τα μοιράσει στους φτωχούς φοιτητές. Μιλάμε για ρουσφέτια και για ρολόι αξίας 700 χιλ λιρών, αλλά δεν ακούγεται κιχ. Απευθύνομαι στους πολίτες μας που ψηφίζουν το ΑΚΡ. Εάν δεν σκέφτεστε τα άλλα, σκεφτείτε τα κουτιά των παπουτσιών. Μα τι δουλειά είχαν 4,5 εκ $ στα κουτιά ; ¨.

…………………

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥΑΜΕΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΙΣ ΓΚΙΟΥΛΕΡ

Ο Κιλιτσντάρογλου κοινοποίησε στα μέλη του κόμματος του την φερόμενη ως συνομιλία του πρώην υπουργού Μουαμέρ Γκιουλέρ με τον γιό του τον Μπαρίς Γκιουλέρ. Σχετικά με το συγκεκριμένο ηχητικό ο Κιλιτσντάρογλου ανέφερε πως ¨Το πρωί της 17/12 ο Μπαρίς Γκιουλέρ τηλεφωνεί στον πατέρα του τον υπουργό Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ.Και μεταξύ τους ακούγονται τα εξής :

Μπαρίς Γκιουλέρ : Ήρθαν στις 6:30, ένας εισαγγελέας Τζελάλ έβγαλε εντολή έρευνας.

Μουαμέρ Γκιουλερ : Τι υπάρχει γιέ μου στο σπίτι σου ;

Μπαρίς Γκιουλέρ : Δεν υπάρχει τίποτε μπαμπά.

Μουαμέρ Γκιουλέρ : Από χρήματα τι υπάρχει ;

Μπαρίς Γκιουλέρ : Κάτι λίγα δικά μου χρήματα.

Μουαμέρ Γκιουλέρ : Πόσα ;

Μπαρίς Γκιουλέρ : Εσύ ξέρεις.

Μουαμέρ Γκιουλέρ : Πόσες λίρες γιέ μου ;

Μπαρίς Γκιουλέρ : Περίπου 1 τρις λίρες, τόσα περίπου.

Μουαμέρ Γκιουλέρ : Ναι, ναι. Εντάξει γιέ μου. Κατέσχεσαν τα χρήματα ;

Μπαρίς Γκιουλέρ : Όχι, έρευνα κάνουν.

Μουαμέρ Γκιουλέρ : Εξ όσων καταλαβαίνω κάνουν λόγο για ρουσφέτι από τον Ριζά Σαρράμπ. Θα πεις πως είσαι σύμβουλος του. Πως είσαι ανεπίσημος σύμβουλος. Και ότι ο γιός του θείου μου που μας χρωστά λεφτά δουλεύει σε αυτούς. Μου χρωστά χρήματα και έχω γραμμάτια του¨.

………………

DHA 11/2/2014

Previous Article

ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Next Article

ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΣΚΟΤΩΣΕ 11 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *