Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ CHP ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑNΤΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ !

No Comments Share:

Ιμάμογλου: Υπάρχει διαφορά με τον ανταγωνιστή μας 28.027 ψήφοι, ακόμη περιμένω να με συγχαρεί

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο υποψήφιος του CHP για την δημαρχία Κωνσταντινούπολης, έκανε την 10η ανακοίνωση. Ο Ιμάμογλου δήλωσε πως υπάρχει διαφορά 28.027 ψήφων από τον υποψήφιο του ΑΚΡ Μπιναλί Γιλντιρίμ.

…………….

Ο Ιμάμογλου συνέχισε λέγοντας : ¨Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου (YSK) υπάρχει διαφορά 27.028 ψήφων.  To ΥSΚ τείνει να επιβεβαιώσει τα δικά μας στοιχεία. Παρόμοια εντελώς είναι η προσομοίωση που κάναμε, στις ίδιες ψήφους θα καταλήξει και το YSK.

Το είπα όταν άρχισαν να κοινοποιούνται αυτά τα στοιχεία και το επαναλαμβάνω και πάλι. Και το λέω εξ ονόματος των παιδιών, των μανάδων και του λαού αυτού του κόσμου. Εγώ στην θέση του θα τον συνέχαιρα. Ξέρω καλά να συγχαίρω, αλλά ακόμη περιμένω να με συγχαρεί¨.

¨ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ YSK Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ¨

Μετά από τον Ιμάμογλου, δήλωση έκανε ο Οζγκούρ Οζέλ-επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP.

O Οζέλ δήλωσε: ¨Ο Εκρέμ Ιμάμογλου κέρδισε τις εκλογές στην Κων/λη με 29.000 ψήφους. Το ΑΚΡ δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα και διαμέσου του πρακτορείου Αναντολού κρύβει την αλήθεια και βάζει να κρεμάσουν πανό ¨Ευχαριστούμε Κωνσταντινούπολη-Η Δημαρχία της Καρδιάς Κέρδισε¨. Πρόκειται για μια προσπάθεια ¨πολιτικού πραξικοπήματος¨ διαμέσου της δημόσιας δύναμης. Πληροφορία από τον αντιπρόσωπο μας στο YSK στις 07:35. Σύμφωνα με τα δεδομένα του YSK η Κωνσταντινούπολη είναι κόκκινη. Στην Κωνσταντινούπολη το 99,45%  των καλπών πέρασαν στο σύστημα SEÇSİS. Η διαφορά είναι 27.600 υπέρ του CHP¨.

…………………………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201904011038542422-imamoglu-konusuyor/

1/4/2019

Σχ: Και έτσι η αντιπολίτευση κέρδισε τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας, Κωνσταντινούπολης, Άγκυρα και Σμύρνη. Το κόμμα ΑΚΡ παραμένει πρώτο και με διαφορά, αλλά η ατμόσφαιρα σαφώς έχει αλλάξει πια στην Τουρκία.  

Previous Article

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

Next Article

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *