Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος βουλευτής: ¨Τα κρούσματα και οι θάνατοι είναι 2-3 φορές παραπάνω από αυτά που ανακοινώνονται¨

0 σχόλια Share:

Ο βουλευτής Ορντού (CHP) και γιατρός-ειδικός σε εσωτερικές ασθένειες Μουσταφά Αντιγκιουζελ, υποστήριξε πως τα κρούσματα και οι θάνατοι από το νέο ιό, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ανακοινώνονται και είπε ” Η κυβέρνηση κάνει μία συσκότιση και στον αριθμό των θανάτων και στον αριθμό των κρουσμάτων. Για παράδειγμα ο γιατρός που υπηρετεί δεν μπορεί να μάθει το αποτέλεσμα του ασθενούς του. Τα κρούσματα είναι δυο-τρεις φορές παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι μετά από μία εβδομάδα θα μπούμε σε μία περίοδο όπου θα έχουμε πάνω από 100 θανάτους τη μέρα.
….
Γιατροί από κάθε μεριά της Τουρκίας επικοινωνούν μαζί μου και αυτά που μου λένε δεν συμπίπτουν με αυτά που περιγράφει ο υπουργός. Τα μισά από τα τεστ που γίνονται σε αυτούς με τα κρούσματα του Covid-19 βγαίνουν αρνητικά. Η αιτία για αυτό είναι ότι τα δείγματα δεν παίρνονται με σωστό τρόπο, κάποια παίρνονται με μεθόδους χαμηλής ευαισθησίας όπως είναι από την μύτη αλλά και το ότι σε μερικά στάδια της νόσου το τεστ βγαίνει αρνητικό. Υπάρχουν εκατοντάδες δείγματα που είναι 100% βάση τομογραφίας θετικά στον κορωνοιο, αλλά τα τεστ βγαίνουν αρνητικά. Και αυτά δεν προστίθενται στον αριθμό του υπουργού.
…….
Δεν θέλουν να φανούν τα λάθη που έγιναν στα σύνορα με το Ιράν και με αυτούς που ήρθαν από τη Μέκκα. Διότι προσπαθούν να παρουσιάσουν το προφίλ ενός πετυχημένου υπουργού.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/chpli-vekil-gercek-vaka-ve-olum-sayilari-aciklananin-cok-ustunde-1730542

1/4/2020

Previous Article

¨Δεῖξον μοί, Δέσποτα, τὸν θησαυρόν σου τὸν ἄσυλον, ὃν ἐν τῆδε τὴ ἐρήμω κατέκρυψας¨ !

Next Article

Βγάζοντας σέλφι στην Ελλάδα….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *