Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ

0 σχόλια Share:

Nα η τελευταία δημοσκόπηση… Η μεγάλη άνοδος του Κιλιτσντάρογλου.. Ποιος είναι ο πλέον επιθυμητός συνασπισμός !

ikon

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρία IPSOS, το 79% των μετεχόντων ανέφεραν πως είναι ανάγκη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, να κρατήσει ίσες αποστάσεις με τα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου.

Ο Βουράλ Τσακίρ-πρόεδρος της εταιρίας IPSOS, κοινοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνας στην εκπομπή ¨Τι γίνεται¨ της Σιρίν Παγιζίν στο τηλεοπτικό κανάλι CNN Türk.

………

Ανέφερε πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα  το ποσοστό αυτών που ήταν ευχαριστημένοι από την κατάσταση στην Τουρκία τον Μάιο ήταν στο 345, ενώ τώρα το ποσοστό αυτό υποχώρησε στο 15%.

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ Ω ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΚΡ

Στην ερώτηση ως κρίνετε την απόδοση του ΑΚΡ, μέσα σε ένα μήνα αυξήθηκαν αυτοί που δίνουν την απάντηση ¨αποτυχημένο¨ κατά 14%, φτάνοντας στο ποσοστό του 58%.

¨ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ¨

Στην ερώτηση ποιο είναι το πιο σημαντικό θέμα της Τουρκίας, ενώ τον Μάιο αυτοί που απαντούσαν ¨Διαδικασία επίλυσης/τρομοκρατία¨ ήταν στο 14%, τώρα το ποσοστό αυτό έφτασε στο 72%.

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ CHP – MHP

Οι μετέχοντες στην έρευνα όταν ρωτήθηκαν ποιόν συνασπισμό κομμάτων  θα έβλεπαν θετικά στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία, 32% απάντησαν CHP-MHP, το 30% AKP-MHP και το 28% AKP-CHP

ΑΝΟΔΟΣ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

Στην έρευνα της IPSOS και στην ερώτηση ¨Ποιόν ηγέτη θεωρείτε πετυχημένο και με όραμα ;¨, το ποσοστό αυτών που απάντησαν ¨Ερντογάν¨ μέσα σε ένα μήνα μειώθηκαν κατά 6 μονάδες, υποχωρώντας στο 30%.

Στην ίδια περίοδο το αντίστοιχο ποσοστό του Κιλιτσντάρογλου αυξήθηκε κατά 3% φτάνοντας στο 21%. Το ποσοστό αυτών που θεωρούν πετυχημένο τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου παρέμεινε στο 4%.

Εφ. Ταράφ 1/10/2015

Previous Article

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Next Article

ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *