Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Ή ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ;

0 σχόλια Share:

Εργοτάξιο είναι, όχι στρατόπεδο εργασίας: Ούτε οι βουλευτές δεν μπόρεσαν να μπούνε στο εργοτάξιο του αεροδρομίου

Η στρατοχωροφυλακή εμπόδισε επιτροπή αποτελούμενη από βουλευτές του κόμματος CHP που ήθελαν να μπούνε για να εξετάσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στο νέο αεροδρόμιο.

ΟΙ εργάτες την Παρασκευή, άφησαν την εργασία τους διαμαρτυρόμενοι για την ασφάλεια στον χώρο εργασίας, για την μη πληρωμή των μισθών τους, για τις κακές συνθήκες εργασίας και για την ανεπαρκή συγκοινωνία. Η στρατοχωροφυλακή με έφοδο που έκανε τα χαράματα, συνέλαβε περίπου 400 εργάτες. Εξ αυτών οι 100 ακόμη κρατούνται, ενώ η στρατοχωροφυλακή ελέγχει τις εισόδους και εξόδους στο εργοτάξιο, διατηρώντας τον κλοιό της.

Επιτροπή αποτελούμενη από τον αντιπροεδρο του CHP και βουλευτή Μαλάτιας Βελί Άγμπαμπα, από την βουλευτή Κωνσταντινούπολης του CHP Τζανάν Καφταντζίογλου και από άλλους βουλευτές του CHP, θέλησαν σήμερα να ερευνήσουν στο εργοτάξιο. Εμποδίστηκαν όμως από την στρατοχωροφυλακή στην είσοδο του εργοταξίου και δεν τους επετράπη η είσοδος.

Ο Άγμπαμπα στο τουίττερ έγραψε : ¨Αυτοί που επιτρέπουν στους εκλεγμένους βουλευτές να εισέρχονται στα  απόρρητα δωμάτια όπου υπάρχουν όλα κρατικά απόρρητα, δεν τους επέτρεψαν να μπούνε στο εργοτάξιο του 3ου αεροδρομίου. Επιτροπή της κομματικής οργάνωσης Κωνσταντινούπολης μαζί με βουλευτές θελήσαμε να μπούμε , αλλά με παράνομο τρόπο παρεμποδίζεται η είσοδος μας εκεί.¨.

Çalışma kampı değil şantiye: Vekiller bile havalimanı inşaat alanına giremedi

17/9/2018

Previous Article

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ…

Next Article

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝTΟΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *