Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΓΝΟΟΥΟΝΤΑΙ 11 ΟΧΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ !

0 σχόλια Share:

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γκιούλ : ¨Αυτό το κράτος δεν μπορεί να συνεχίζει έτσι¨

fft81_mf1951265

Ο ειδικός σε θέματα πληροφορικής βουλευτής του CHP Ερντάλ Αξουνγκέρ ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ σχετικά με τις παράνομες υποκλοπές. Σε πολλά θέματα ο Γκιούλ αντέδρασε λέγοντας ¨Μα πως είναι δυνατόν αυτό¨ υπονοώντας πως θα επέμβει.

Σύμφωνα με το κείμενο του Μέριτς Ταφολάρ από την εφημερίδα Μιλλιέτ, ο Αμπντουλλάχ Γκιούλ μετά από την διευρυμένη ενημέρωση που είχε από τον ειδικό σε θέματα πληροφορικής και βουλευτή Σμύρνης του CHP Ερντάλ Αξουνγκέρ σχετικά με τις παράνομες υποκλοπές, φέρεται να του είπε πως ¨Κάθε πολίτης αισθάνεται πως τον παρακολουθούν. Αυτό το κράτος δεν μπορεί να συνεχίζει έτσι.

Χτες οι Γκιουλ και Αξουνγκέρ συναντήθηκαν για μια περίπου ώρα στο προεδρικό μέγαρο. Ο Αξουνγκέρ ενημέρωσε τον Γκιουλ για τις υποκλοπές, τις παρακολουθήσεις και τις απαγορεύσεις του νόμου σχετικά με το διαδίκτυο.

……………..

¨ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ¨ ;

Ο Γκιούλ μη μπορώντας να κρύψει την έκπληξη του όταν άκουσε τον Αξουνγκέρ να του λέει πως ¨Η Διεύθυνση Πληροφοριών της Αστυνομίας από το 2010 δεν τηρεί απογραφή. Αναφέρεται πως 11 οχήματα υποκλοπών αγνοούνται¨ , φέρεται να είπε ¨Μα πως είναι δυνατόν αυτό ;¨. Και όταν ο Αξουνγκέρ του είπε πως υποκλέπτουν και εσάς και τον πρωθυπουργό αρκέστηκε να πει πως ¨Ναι , είναι μια πολύ στενάχωρη κατάσταση¨.

…………….

Εφ. Ραντικάλ 4/2/2014

Previous Article

ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΟΝΟ (…) 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ

Next Article

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2014

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *