Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ: ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

No Comments Share:

 

Έκκληση από τον Κιλισντάρογλου για το Άφριν: Να κρεμάσουμε τουρκικές σημαίες σε σπίτια, μαγαζιά και γραφεία μας

Ο Γενικός Πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε δήλωση που έκανε αναφορικά με τους 8 στρατιώτες που έγιναν μάρτυρες χτες στην επιχείρηση Κλάδο Ελαίας είπε: ¨Μέχρι να ξεπροβοδήσουμε τους μάρτυρες μας στο ταξίδι τους προς την αιωνιότητα, ας κρεμάσουμε σε σπίτια , μαγαζιά και γραφεία μας την τουρκική σημαία¨.
Ο Κιλισντάρογλου σε δήλωση που έκανε από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος του είπε τα εξής: ¨Ευχόμαστε συλλυπητήρια στις οικογένειες και στο έθνος μας. Εύχομαι ανάρρωση στους τραυματίες μας.  Ζητώ από όλους τους πολίτες μας να κάνουν το εξής. Εμπιστευόμαστε τον ηρωικό μας στρατό. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία σχετικά με την επιτυχία τους στο θέμα του αντιτρομοκρατικού αγώνα. Τυλίγουμε τα φέρετρα των μαρτύρων μας με τουρκική σημαία. Μέχρι να ξεπροβοδήσουμε τους μάρτυρες μας στο ταξίδι τους προς την αιωνιότητα, ας κρεμάσουμε σε σπίτια , μαγαζιά και γραφεία μας την τουρκική σημαία¨.

Kılıçdaroğlu’ndan Afrin çağrısı: Ev, işyeri ve bürolarımıza Türk Bayrağı asalım

2/3/2018

Σχ: Ωραία τα λόγια για τους νεκρούς στρατιώτες, αλλά τόσα χρόνια δεν ακούσαμε να σκοτώθηκε στις κουρδικές επαρχίες ένας στρατιώτης που να ήταν π.χ. γιός βουλευτή, υπουργού κλπ.

Previous Article

ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

Next Article

ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *