Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

0 σχόλια Share:

Εφ. Ραντικάλ 24-2-2011

Κιλιτσντάρογλου : Να ανοίξουν τα κρατικά αρχεία για το Ντέρσιμ

Ο ηγέτης του CHP Κιλιτσντάρογλου δήλωσε : ¨Ο κύριος πρωθυπουργός να ανοίξει τα κρατικά αρχεία για το Ντέρσιμ. Αν δεν τα ανοίξει φοβάται, δεν είναι γενναίος.

……………..

Όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε ¨Υπάρχει μήπως κάποια νέα δήλωση του κόμματος CHP σχετικά με αυτά που είχαν γίνει στο Ντέρσιμ ; Κάποια συγγνώμη ; ¨ απάντησε λέγοντας : ¨Ο κύριος πρωθυπουργός είχε πει πως έχει έγγραφα σχετικά με το Ντέρσιμ και πως θα τα ανακοινώσει. Αυτήν την ερώτηση να την κάνετε στον κύριο πρωθυπουργό. Εάν όλα τα σχετικά με αυτά που έγιναν στο Ντέρσιμα αρχεία ανοίξουν στο CHP τότε θα βγει μια πολύ ωραία αναφορά. Ο κύριος πρωθυπουργός ας ανοίξει τα σχετικά κρατικά αρχεία που σχετίζονται με αυτά που έγιναν εκεί. Αν δεν τα ανοίξει φοβάται, δεν είναι γενναίος. Ο γενναίος άνθρωπος δεν μιλά, ανοίγει όλα τα έγγραφα στην κοινή γνώμη¨

…………….

Σχόλιο : Ενώπιον του εκλογικού κάζου που έρχεται ο Κεμάλ ¨ψαρεύει¨ όπου βρει. Τη μια μέρα δηλώνει πως θέλει να γίνει ¨μέλος της Εργκενέκον¨ αμφισβητώντας την ύπαρξη της οργάνωσης. Και την άλλη μέρα αναφέρεται σε αυτή την μαύρη για τους Κούρδους  ιστορία του Ντέρσιμ. Πρόκειται για τα γεγονότα του 38 όπου ο ¨ένδοξος¨ τουρκικός στρατός χρησιμοποίησε ακόμη και δηλητηριώδη αέρια  σε βάρος άμαχων Κούρδων.

Previous Article

ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ

Next Article

ΟΙ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *