Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛIΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

No Comments Share:

Ο πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μίλησε στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

170620141559163460460_2

 Ο Κιλιτσντάρογλου είπε : ¨ Έλεγαν «μη λέτε τρομοκρατική οργάνωση την IŞİD» . Τάισες την κάργα και τώρα σου τρώει το μάτι. Την τάισες και τώρα ήρθε και πήρε ομήρους τους πολίτες μας. Δήθεν θα τους απελευθερώσουν. Φυσικά θα τους απελευθερώσουν. Θέλουν να δημιουργήσουν μια ιστορία ηρωισμού. Μα ποιος είσαι εσύ και ποιος ο ηρωισμός ;¨.

¨ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΦΩΤΙΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ¨

Ο Κιλιτσντάρογλου ανέφερε πως η Τουρκία βρίσκεται μέσα σε κλοιό φωτιάς και είπε ¨Εντός υπάρχει θέμα δημοκρατίας και εκτός η Τουρκία βρίσκεται σε κλοιό φωτιάς. Το είπαμε πολλές φορές. Τους είπαμε πως κάνουν λάθος. Τους είπαμε να μην σύρουν την Τουρκία στο βούρκο της Μέσης Ανατολής. Σήμερα αυτός ο μανιακός δικτάτορας είπε πως ¨Η Μέση Ανατολή δεν είναι βούρκος¨. Η Μέση Ανατολή για την οποία μιλάμε δεν ήταν βούρκος. Εσύ το έκανες εκεί βούρκο. Εάν ήξερε την ιστορία αυτής της χώρας, εάν ήξερε πως διασφαλίστηκε η ειρήνη σε αυτήν και αν ήξερες τι τίμημα πληρώθηκε για τις ελευθερίες δεν θα ακολουθούνταν αυτή η πολιτική. Ούτε παίρνει μαθήματα από την πρόσφατη ιστορία¨.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ¨

Ο Κιλιτσντάρογλου ανέφερε πως ¨Για πρώτη φορά η Τουρκία αποκαλύφθηκε με μια ταυτότητα χώρας που στηρίζει μια τρομοκρατική οργάνωση. Αντί δηλαδή να υπερασπιστούμε τον νόμο και την δημοκρατία, θρέφουμε τρομοκράτες και τους στέλνουμε στην γείτονα. Εκεί οι άνθρωποι σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Με τίνος τα όπλα ; Με του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα όπλα .

……………………

DHA 17/6/2014

Previous Article

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ !

Next Article

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *