Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΙΝΤΣ

No Comments Share:

Mύνηση από γυναίκες κατά του Μπουλέντ Αρίντς

040820142015436140251_2

50 περίπου γυναίκες-μέλη της Κίνησης ¨Θα σταματήσουμε τις δολοφονίες γυναικών¨, κράτησαν πανό που έλεγε ¨Μηνύουμε τον Αρίντς για στοχοποίηση των γυναικών που γελάνε¨ και υπέβαλαν μήνυση κατά του αντιπροέδρου Αρίντς.

Τα μέλη της κίνησης αυτής συγκεντρώθηκαν μπροστά στο δικαστικό μέγαρο στην περιοχή Τσαλαγιάν, έκαναν ανακοίνωση τύπου και φώναξαν τα συνθήματα ¨Να μην σκοτώνονται οι γυναίκες αδελφές μας¨ και ¨Θα σταματήσουμε τις δολοφονίες γυναικών¨. Την στήριξη τους στην διαμαρτυρία παρείχαν οι βουλευτές του CHP Μελντά Ονούρ, Μαχμούτ Τανάλ και Αϊλίν Ναζλιακά.

Η βουλευτής Κωνσταντινούπολης του CHP Μελντά Ονούρ ανέφερε πως ο Αρίντς στοχοποιεί τις γυναίκες και είπε : Θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον Αρίντς με τις φαντασιώσεις του, θα μπορούσαμε ίσως και να γελάσουμε. Αλλά δυστυχώς υπάρχει η κατηγορία περί ¨ακαθαρσίας¨, κάτι που αποτελεί στοχοποίηση. Αυτή είναι κάτι που αύριο-μεθαύριο μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για μια δολοφονία. Αυτά που λένε οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης είναι πολύ σημαντικά. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να θέσουμε ένα σημείο αναφοράς, ώστε στο μέλλον να μην πάμε σε μια καταστροφή.

Η βουλευτής Άγκυρας του CHP Αϊλίν Ναζλιγιακά δήλωσε : Η καταπιεσμένη και διεστραμμένη αυτή νοοτροπία όσο μιλά, εμφανίζεται πάλι στην επιφάνεια. Σε κάθε ομιλία βουλιάζει ακόμη περισσότερο. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο οποιοσδήποτε, είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Σε κάθε δήλωσης του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος δίνει βαθιά μηνύματα στην κοινωνία. Από εδώ σας το λέμε ακόμη μια φορά : Μην ανακατεύεστε στο τι φοράνε, τι τρώνε, και πόσα παιδιά θα γεννάνε οι γυναίκες. Κανένας δεν είναι υπεύθυνος για την τιμή του άλλου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για την δική του τιμή. ¨.

 ¨ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΙΛ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ¨

Ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης του CHP Μαχμούτ Τανάλ, είπε πως τα λόγια του Αρίντς συνιστούν το αδίκημα του ¨εξευτελισμού¨ και είπε : ¨Με ποιόν συμπίπτει ο Αρίντς που χαρακτήρισε ¨ακαθαρσία¨ το να γελάνε οι γυναίκες ; Υπάρχει η λίστα με τους κανόνες που δημοσίευσε η ΙΚΙΛ. Εκεί αναφέρεται πως απαγορεύεται στις γυναίκες να γελάνε. Εδώ λοιπόν ο Μπουλέντ Αρίντς και το κόμμα που εκπροσωπεί το ΑΚΡ συμπίπτει με το σχέδιο, το πρόγραμμα και τους κανόνες της ΙΚΙΛ. Αμφότερες οι νοοτροπίες λένε πως ¨Απαγορεύεται να γελάνε οι γυναίκες¨.

…………..

…………..

DHA 4/8/2014

Previous Article

ΕΠΑΦΕΣ ΤHΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *