Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ – ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια Share:

Επιτέθηκε με μπαλτά στο μνημείο του Ατατούρκ και τον έσωσε η δημοτική αστυνομία από το λιντσάρισμα !

Στην πλατεία Δημοκρατίας του Αντάπαζαρί, πλήθος ατόμων θέλησαν να λιντσάρουν άτομο που νωρίτερα είχε ρίξει διαλυτικό και είχε βάλει φωτιά στο μνημείο του Ατατούρκ και μετά επιτέθηκε με μπαλτά. Το άτομο προσπάθησε με τον μπαλτά να επιτεθεί σε αυτούς που ήρθαν εναντίον του , ενώ η δημοτική αστυνομία με το ζόρι τον έσωσαν από τους πολίτες που τον είχαν κυκλώσει.

Σήμερα γύρω στις 11:30  άτομο που δεν έχουν εντοπιστεί τα στοιχεία ταυτότητας του, έριξε διαλυτικό γύρω από το μνημείο του Ατατούρκ και έβαλε φωτιά.

Μπροστά στο μνημείο άνοιξε μια πτυσσόμενη σκάλα, έβαλε μια τουρκική σημαία και φώναξε κάτι στα αραβικά.  Μετά το άγνωστο άτομο με μπαλτά που κρατούσε άρχισε να χτυπά το μνημείο και την βάση του. Τότε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, αντέδρασαν. Το άτομο αποπειράθηκε να επιτεθεί και σ εαυτούς που ήρθαν εναντίον του, ενώ ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από δεκάδες οργισμένους πολίτες. Το οργισμένο πλήθος θέλησε να τον λιντσάρει.  Ένα άτομο πήρε την σκάλα που ήταν μπροστά στο μνημείο και προσπάθησε να χτυπήσει τον δράστη. Δημοτικοί αστυνομικοί που βρισκόταν εκεί, μπήκαν στην μέση, έσωσαν τον δράστη από το οργισμένο πλήθος και τον μετέφεραν στο φυλάκιο της δημοτικής αστυνομίας.  Το οργισμένο πλήθος συγκεντρώθηκε γύρω από το φυλάκιο  και θέλησε να πάρει τον δράστη. Αστυνομικοί που έφτασαν εκεί πήραν μέτρα ασφαλείας.  Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

http://www.dha.com.tr/ataturk-anitina-baltayla-saldirdi-lincten-zabita-kurtardi_1514589.html

22/5/2017

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣE ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *