Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γάλλος Ζεμούρ σαν να μιλά στην Ελλάδα : ¨H μετατροπή της χώρας σε τριτοκοσμική την φτωχαίνει και την διαλύει…¨

1 Comment Share:

Ελένη Παπαδοπούλου

Εξαιρετικός Zemmour στην ομιλία του για την υποψηφιότητα του για την Προεδρία. Δείτε το οπωσδήποτε.

 

Είκοσι σκάλες πάνω σε επίπεδο λόγου και δη πολιτικού. Τεράστιος!

Το youtube περιόρισε τις προβολές της ομιλίας του (2,5, εκατομμύρια μέχρι τώρα) και δεν την επιτρέπει σε ανήλικους (λες και είχε τίποτα περίεργα) και σε όσους δεν έχουν γραφτεί στο youtube. Όπου Γαλλία γράψτε Ελλάδα.

“Δεν μετακομίσατε. Ωστόσο έχετε την αίσθηση ότι δεν είστε πια στο σπίτι σας. Δεν εγκαταλείψατε την χώρα σας, αλλά είναι σαν η χώρα να εγκατέλειψε εσάς. Αισθάνεστε ξένοι στην δική σας χώρα. Είστε εξόριστοι εσωτερικού…. Εδώ και καιρό νομίζατε πως είστε οι μόνοι που φοβόσαστε….δεν τολμούσατε να πείτε τι βλέπατε και κυρίως δεν τολμούσατε να κοιτάξετε αυτό που βλέπατε. Και μετά το είπατε στην γυναίκα σας, στον σύζυγο σας…στους φίλους σας, στους συναδέλφους σας…το είπατε σε αγνώστους και είδατε ότι το συναίσθημα σας το μοιράζονται και άλλοι. Η Γαλλία δεν ήταν πια η Γαλλία και όλοι το είχαν αντιληφθεί. Φυσικά σας απαξίωσαν. Οι ισχυροί, οι ελίτ…οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί, οι πανεπιστημιακοί… σας είπαν ότι όλα αυτά είναι λάθος, ότι είναι κακό. Αλλά καταλάβατε ότι ήταν αυτοί που ήταν λάθος και που σας έκαναν κακό….H μετατροπή της χώρας σε τριτοκοσμική την φτωχαίνει και την διαλύει…Δεν είναι πια καιρός για να μεταρρυθμίσουμε την Γαλλία. Είναι καιρός για να την σώσουμε.”

(έχει και υπότιτλους στα Αγγλικά για όσους δεν είναι Γαλλομαθείς).

 

Previous Article

Τουρκική εκδήλωση για την ¨απάνθρωπη¨ μεταχείριση της Ελλάδας σε βάρος των μεταναστών

Next Article

Νταβούτογλου προς Ταγίπ : ¨Για όνομα του Θεού μη μιλάς πια !¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. δεν ειναι ακομη γνωστο αν ο γαλλο εβραιος ζεμουρ εφευρεθηκε μονο και μονο για να παρει ψηφοφορους απο την ζαν μαρι λεπεν και ετσι να διχασει το κινημα της που μεχρι προτεινως βγηκε δευτερο κομμα με ελαχιστη διαφορα απο το μακρον και με μεγαλυτερες πιθανοτητες να νικησει τον μακρον στο δευτερο γυρο…. ο ζεμουρ ειναι αμφιβολο πως θα κερδισει στο δευτερο γυρο ακομη περισσοτερο απο την λεπεν και με το να βγει στο δευτερο γυρο ο ζεμουρ απλα εξασφαλιζεται η επικρατηση του μακρον….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *