Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AITHMATA ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

0 σχόλια Share:

Ανεπιθύμητοι σε αυτή την χώρα οι μουσουλμάνοι μετανάστες ;

260120141339507779034_2

Στην Δανία συζητείται η απαγόρευση εισόδου στην χώρα μουσουλμάνων μεταναστών.

Την συζήτηση την άρχισαν μέλη του Λαϊκού κόμματος της Δανίας που είπαν πως είναι ένα αντι-μουσουλμανικό κόμμα.

Το ακροδεξιό Λαϊκό Κόμμα της Δανίας που βρίσκεται στην αντιπολίτευση ζητά να μην μπαίνουν στην χώρα μουσουλμάνοι μετανάστες. Τα άλλα δεξιά κόμματα της αντιπολίτευσης δεν βλέπουν θετικά την πρόταση, ενώ η πλειοψηφία των βουλευτών του Λαϊκού Κόμματος ζήτησαν να σταματήσει η ροή ξένων μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα. Σε σύνοδο της Επιτροπής Ιθαγένειας του κοινοβουλίου η βουλευτής του κόμματος αυτού Μαρί Κραρούπ εναντιώθηκε στην απόδοση ιθαγένειας σε μουσουλμάνους πρόσφυγες και δήλωσε πως ¨Είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε περιορισμένο τον αριθμό των μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας¨, ενώ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Άντερς Βίστισεν δήλωσε πως ¨Είναι ανάγκη έστω και προσωρινά να σταματήσουμε τον ερχομό μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας. Κάποιοι πολίτες μουσουλμανικών χωρών εμφάνισαν στην χώρα μας προβλήματα συμμόρφωσης και δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν. Για αυτό είναι ανάγκη επειγόντως να σταματήσει η είσοδος μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας. Τότε θα λυθεί το θέμα¨.

 ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ο πρόεδρος του κόμματος Κριστιάν Τούλεσεν το 2008 είχε δηλώσει πως είναι ένα αντιμουσουλμανικό κόμμα και αν και αργότερα ανακάλεσε, είχε προκαλέσει εντύπωση η εκλογική επιτυχία στις τοπικές εκλογές τον Νοέμβριο του 2013, του Χόλγκερ Γκορμ Χέντερσεν αντιδήμαρχου της πόλης Βέζλε που είχε δηλώσει πως ¨Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας είναι ένα αντιμουσουλμανικό κόμμα και σε αυτό δεν εναντιώνεται κανείς¨.

Ο Έρικ Κάελγκραντ αντιδήμαρχος της πόλης Χοζμπέργκεν όπως και τα άλλα μέλη του κόμματος, υποστηρίζει και αυτός την επιβολή νέων απαγορεύσεων στις μουσουλμάνους μετανάστες και δηλώνει πως ¨Μπορούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για τις απαγορεύσεις αρχίζοντας ελέγχους στα σύνορα μας. Μπορούμε να γυρνάμε πίσω τους μουσουλμάνους που φτάνουν στα σύνορα μας. Μπορούμε στους μουσουλμάνους να τους ρωτάμε ¨ποια είναι η πίστη σου¨ και μετά να τους λέμε πως ¨εδώ δεν είναι χώρα να έρθεις, βρες μια μουσουλμανική χώρα για σένα¨. Για να φέρουμε στην βουλή απαγόρευση εισόδου για τους μουσουλμάνους πρέπει να αποκτήσουμε την πλειοψηφία¨.

………………..

DHA 26/1/2014

Previous Article

ΠΑΛΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *