Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

No Comments Share:

Τρομερή δήλωση από Ισραηλινό επιστήμονα

fft81_mf2305646

Ο Ισραηλινός επιστήμονας Δρ. Μορντεχαϊ Κεντάρ, την μέρα που βρέθηκαν τα πτώματα των τριών Ισραηλινών νέων, μετέχοντας σε ραδιοφωνική εκπομπή δήλωσε πως ¨Το μόνο που θα αποτρέψει τους τρομοκράτες είναι ο βιασμός των μανάδων και των αδερφών τους¨.

………….

Ο Κεντάρ που είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο Μπαρ-Ιλάν, μετέχοντας στην εκπομπή ¨Χακόλ Ντιμπουρίμ¨, δήλωσε πως ¨Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει τους ηγέτες της Χαμάς είναι να απειληθεί ο σύνδεσμος ανάμεσα στα κεφάλια τους και τους ώμους τους¨. Τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής ο Γιόσι Χαντάρ τον ρώτησε αν κατά την γνώμη του αυτό θα βοηθούσε στην εξάλειψη των τάξεων της Χαμάς.

Ο Κεντάρ απάντησε την ερώτηση αυτή ως εξής : ¨ Όχι διότι κατεβαίνοντας προς τα κάτω η λογική είναι εντελώς διαφορετική. Το μόνο που θα απέτρεπε αυτούς τους τρομοκράτες που απήγαγαν και σκότωσαν τους νέους, θα ήταν ο βιασμός των μητέρων και των αδελφών τους. Τι να κάνετε, αυτή είναι η κουλτούρα μέσα στην οποία ζούμε¨.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη του και είπε πως ¨Φυσικά εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοια μέτρα¨. Ο Κεντάρ υπερασπίστηκε όμως την άποψη του λέγοντας πως ¨Εγώ δεν μιλάω γύρω από το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Εγώ μιλώ για τις πραγματικότητες. Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει έναν βομβιστή αυτοκτονίας είναι αν ξέρει πως αν κάνει αυτή τη δράση, η αδερφή του θα βιαστεί. Μόνο με αυτό τον τρόπο ο τρομοκράτης θα επιστρέψει στο σπίτι του και θα προστατέψει την τιμή της αδερφής του.

………………..

Εφ. Ραντικάλ 22/7/2014

Previous Article

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Next Article

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *