Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

HIS MASTERS VOICE !

0 σχόλια Share:

Η αγγλική εφημερίδα Γκάρντιαν μετά από την απόφαση βέτο του αγγλικού κοινοβουλίου, άλλαξε στάση 180° για το θέμα της επίθεσης στην Συρία.

13325_3

Η εφημερίδα Γκαρντιαν, μια από τις σημαντικές εφημερίδες της Αγγλίας, άλλαξε στάση στο θέμα της επίθεσης στην Συρία. Όπως είναι γνωστό η αγγλική κυβέρνηση μετά από την επίθεση με χημικά που λέγεται πως έγινε στην Συρία, ακολουθούσε μια πολιτική παράλληλη με αυτήν των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ, η Αγγλία και η Γαλλία εντός του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ακολούθησαν μια στάση επιθετική και κατηγόρου. Τότε η εφημερίδα Γκάρντιαν στο εντιτόριαλ της έγραφε σχετικά πως ¨ η επίθεση με χημικά στην Συρία δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη¨

Αρχικά υποδαύλιση

Η εφημερίδα στις 22 Αυγούστου έγραφε πως ¨ Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως στην περιοχή Γκοτα ανατολικά της Δαμασκού έγινε χρήση χημικών, και σε αντίθεση με προηγούμενες επιθέσεις, σε αυτήν προκλήθηκαν μαζικοί θάνατοι. Και είτε πρόκειται για εκατοντάδες νεκρούς, είτε για χιλιάδες όπως υποστηρίζουν οι επαναστάτες, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη επίθεση με χημικά, μετά από αυτήν που είχε κάνει ο Σανταμ Χουσεΐν, 25 χρόνια πριν στην Χαλέπσε. Και η επίθεση αυτή αποτελεί μια ανοιχτή πρόκληση απέναντι στην δήλωση που είχε κάνει ένα χρόνο πριν ο Μπάρακ Ομπάμα, πως ¨ η χρήση βιολογικών η χημικών όπλων είναι κάτι που θα αλλάξει τους υπολογισμούς μου ¨ .

Οι απόλυτες αυτές εκφράσεις και η στάση που εγκαλούσε τον Ομπάμα, άλλαξε στις 29 Αυγούστου , μετά δηλαδή από την απόρριψη από το αγγλικό κοινοβούλιο της πρότασης για επέμβαση στην Συρία.

Ακολούθως : Εμποδίστηκε ανόητη επέμβαση

Μετά από την απόρριψη της πρότασης, η ίδια γωνία της εφημερίδας είχε επικεφαλίδα που έλεγε : Καυγάς για την Συρία, η βουλή έκανε τα δέοντα

Στο κείμενο εμπεριέχονται οι φράσεις : η βουλή των αντιπροσώπων που συνεκλήθη για να συζητήσει την συριακή κρίση φανέρωσε την διάφορα (……)

…….με ψήφους 272 υπέρ και 285 κατά, εμποδίστηκε το ανώριμο και ανόητο σχέδιο της κυβέρνησης για επίθεση στην Συρία ¨ .

Haber.sol.org 1/9/2013

Previous Article

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB-ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *