Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MADE IN USA ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ….

No Comments Share:

Στην Βενεζουέλα οι υποστηρικτές του πραξικοπήματος κρατάνε συνέχεια την αμερικανική σημαία

Στην Βενεζουέλα που κλονίζεται από τις απόπειρες πραξικοπήματος και υπάρχει κυβερνητική κρίση, οι αντιπολιτευόμενοι κατεβάζουν την σημαία της χώρας τους και ανεβάζουν την αμερικανική.

Στην Βενεζουέλα το ανοιχτά υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ πραξικόπημα, μετατρέπεται σε ένα σχέδιο κατοχής. Η αμερικανική κυβέρνηση που είναι αντίθετη ιδιαίτερα στην κυβέρνηση Μαδούρο, κάνει εκκλήσεις στην αντιπολίτευση και στον στρατό για πραξικόπημα. Και έστω και αν δεν υπήρξε ως τώρα κάποιο αντίκρισμα μέσα στο στράτευμα, η αντιπολίτευση δείχνει την στάση της ενάντια στον Μαδούρο, ανοίγοντας αμερικανικές σημαίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ

Ο αμερικανικός δάκτυλος σε αυτό το σχέδιο πραξικοπήματος διακρίνεται καθαρά. Η Ουάσιγκτον μάλιστα δεν το αρνείται αυτό. Η κατάσταση όμως έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν δείχνει να υπάρχει μόνο αμερικανική στήριξη αλλά και να βρίσκεται υπό τις αμερικανικές εντολές. Οι φωτογραφίες με τους διαδηλωτές κατά του Μαδούρο να κρατάνε αμερικανικές σημαίες, συνοψίζουν επαρκώς αυτή την κατάσταση… Σε μια από τις διαδηλώσεις κατέβασαν μια μεγάλη σημαία της Βενεζουέλας και στην θέση της αναρτήθηκε η σημαία των ΗΠΑ.

Σε μια άλλη αντικυβερνητική διαδήλωση, οι διαμαρτυρόμενοι έστησαν μια πλατφόρμα. Εκεί λοιπόν κρεμάσθηκε μια τεράστια αμερικανική σημαία. Το να αναρτούνται αμερικανικές σημαίες σε μια χώρα με σοσιαλιστική δομή, δείχνει καθαρά το ποιοι σχεδίασαν το πραξικόπημα και με ποιον σκοπό.

Ο ΜΠΟΛΤΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Ο Τζον Μπόλτον-Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, απευθυνόμενος στους υψηλόβαθμους αξιωματικούς του στρατού της Βενεζουέλας, έκανε έκκληση για πραξικόπημα. Στον λογαριασμό του στο Τουίττερ έγραψε: ¨ Ήρθε ο καιρός οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του στρατού της Βενεζουέλας, να σταθούνε δίπλα στον λαό της Βενεζουέλας. Η προστασία του συντάγματος και της δημοκρατίας της Βενεζουέλας, είναι δική σας ευθύνη και δικαίωμα¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-venezuela-da-darbe-yanlilari-ellerinden-abd-11704951/

3/2/2019

Previous Article

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ : ΜΟΙΡΑΣΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΓΥΡΟ !

Next Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ ΣΤΑ PETSHOP

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *