Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

No Comments Share:

Συνελήφθη στις ΗΠΑ ο Εβραίος συγγραφέας Φίνκελσταιν

finkelss3

Ο Εβραίος συγγραφέας και επιστήμονας Φίνκελσταιν και 20 στενοί του φίλοι συνελήφθησαν στις ΗΠΑ ενώ διαμαρτύρονταν κατά των επιθέσεων του Ισραήλ στην Γάζα.

Ο πολιτικός επιστήμονας Φινκελστάιν που είναι γνωστός για την σκληρή κριτική του για την πρακτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους, συνελήφθη μαζί με φίλους του όταν οργάνωσαν διαμαρτυρία μπροστά στην μόνιμη αντιπροσωπεία του Ισραήλ στον ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη.

Στην έκκληση που έκανε για διαμαρτυρία μέσω διαδικτύου ο Φίνκελστάιν, ανταποκρίθηκαν αρκετοί Αμερικανοί ακτιβιστές. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν τοπική ώρα 12:00 μπροστά στο κτίριο της Ισραηλινής αντιπροσωπείας και θέλησαν να σταματήσουν την κυκλοφορία σε μια από τις πιο πολυσύχναστες οδούς, της 2η Λεωφόρο. Όταν ξάπλωσαν επί της λεωφόρου αποκλείοντας την κυκλοφορία, επενέβησαν οι δυνάμεις ασφαλείας που ήταν σκοπιά στο κτίριο της αντιπροσωπείας του Ισραήλ. Μεταφέρθηκαν επιτόπου πολλές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μια ομάδα πολιτών φωνάζοντας συνθήματα στήριξαν τους διαδηλωτές. Ομάδα διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων και ο Φινκελστάιν συνελήφθησαν από την αστυνομία.

btvkahwccaaj5-e

Haber.sol.org 29/7/2014

Previous Article

ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΡΑΤΟΣ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *