Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ¨ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥ¨ ΤΩΝ Η.Π.Α.

0 σχόλια Share:

Δορυφορική στήριξη στην Ουκρανία από τον Καναδά

radarsat2-3-600x400

Ο υπουργός Αμύνης του Καναδά Τζέισον Κένεϊ, δήλωσε πως είναι έτοιμοι να αρχίσουν να παράσχουν στην Ουκρανία δορυφορικές υπηρεσίες σχετικά με τις κινήσεις των μονάδων ρωσόφιλων διασπαστών που συγκρούονται με ομάδες του στρατού

 Σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Αμύνης του Καναδά Τζέισον Κένεϊ, είπε πως σύντομα θα παράσχουν την βοήθεια σε αναγνώριση και πληροφορίες, που ζήτησε κατά την επίσκεψη που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο στον Καναδά, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο. Ο υπουργός Κένεϊ δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την ποσότητα και τον χρόνο, ενώ είπε πως είναι έτοιμη και η υλική βοήθεια. Ο υπουργός Κένεϊ είπε πως η μεγαλύτερη ανάγκη της Ουκρανίας είναι δορυφορικές εικόνες και πληροφορίες και είπε πως ¨Το θέμα αυτό είναι ένα από τα αιτήματα που ήθελε πολύ ο πρόεδρος Ποροσένκο. Η υπηρεσία αυτή θα παράσχει μεγάλο όφελος στους Ουκρανούς σχετικά με την παρατήρηση  των ρωσικών μονάδων και των διασπαστών¨.

Ο υπουργός Αμύνης είπε πως στο θέμα της Ουκρανίας ο Καναδάς δεν κινείται μόνος του και ότι ¨Όλες οι επιλογές στο θέμα της Ουκρανίας, αποφασίζονται σε συναίνεση με τους συμμάχους μας. Εμείς δεν διαθέτουμε κάποιο ατελείωτο στοκ για την Ουκρανία¨.

Ο υπουργός Αμύνης Κένεϊ εξέφρασε αμφιβολίες για την συμφωνία για εκεχειρία των συγκρούσεων, που υπεγράφη στο Μινσκ της Λευκορωσίας , καθώς όπως είπε ¨Ο Πούτιν  παραβίασε δύο άλλες παλιότερες συμφωνίες¨.

Εφ. Μιλλιέτ 15/2/2015

Previous Article

ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *