Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΕ, ΕΝΩ ΕΔΩ…

No Comments Share:

Αυξάνει στην Αγγλία το ποσοστό αυτών που λένε ¨Να βγούμε από την Ε.Ε. πριν μπει η Τουρκία¨

page_ingilterede-34turkiye-girmeden-abden-cikalim34-diyenlerin-orani-artiyor_187066559
Την ώρα που έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση για το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών TNS , πλέον έχει βγει μπροστά το ποσοστό αυτών που δηλώνουν ¨Να φύγουμε από την Ε.Ε. ¨
Στο στόχαστρο των υποστηρικτών της αποχώρησης , βρίσκεται και η συμφωνία της Ε.Ε. με την Τουρκία για τους πρόσφυγες. Οι υποστηρικτές αυτοί δηλώνουν πως με την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. η Ευρώπη και η Αγγλία θα απολέσουν τον έλεγχο της μετανάστευσης και ότι για αυτό ακριβώς η Αγγλία θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ε.Ε. , πριν εισέλθει σε αυτήν η Τουρκία των 76 εκατομμυρίων.


…………….
Τις περασμένες μέρες ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο υπουργός Οικονομικών Τζωρτζ  Όσμπορν, δήλωσαν πως η Τουρκία δεν θα μπορέσει να γίνει μέλος της Ε.Ε. στο εγγύς μέλλον καθώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Ο Κάμερον και ο Όσμπορν υποστηρίζουν την καμπάνια παραμονής στην Ε.Ε.
Στις μπροσούρες που μοιράζουν οι υποστηρικτές της αποχώρησης, αναφέρεται πως η Τουρκία είναι μια μουσουλμανική χώρα που συνορεύει με Ιράκ και Συρία, με μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας, κατόχων όπλων και συμμοριών και ότι καθώς στην Τουρκία τα ποσοστά γεννήσεων είναι υψηλά,  μέσα σε 8 χρόνια ο πληθυσμός της Αγγλίας θα αυξηθεί κατά 1 εκατομμύριο μόνο με αυτούς που θα έρθουν από την Τουρκία.

http://t24.com.tr/haber/ingilterede-turkiye-girmeden-abden-cikalim-diyenlerin-orani-artiyor,345302

15/6/2016

Previous Article

ΙΦΤΑΡ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΕΙΟ

Next Article

ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *