Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΩΝ TU-22 ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ

0 σχόλια Share:

Χορός με Ρώσους στον αέρα

H εμφάνιση ρωσικών μαχητικών αεροπλάνων στους ουρανούς της Μαύρης Θάλασσας προκάλεσε συναγερμό στην βουλγαρική πολεμική αεροπορία. Και στην Τουρκία απογειώθηκαν δύο τουρκικά F-16

Ο βουλγαρικός τύπος αναφέρει πως η εμφάνιση πέντε ρωσικών μαχητικών αεροπλάνων τύπου Tu-22 πάνω από την Μαύρη Θάλασσα προκάλεσε συναγερμό στην βουλγαρική και τουρκική πολεμική αεροπορία. Μετά από αυτό σηκώθηκαν δύο τουρκικά F-16 τα οποία συνόδευσαν τα ρωσικά αεροπλάνα.

 Με βάση το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων η πτήση των πέντε ρωσικών μαχητικών αεροπλάνων τύπου Tu-22 στα 40 χιλιόμετρα κοντά στον βουλγαρικό εναέριο χώρο, σήμανε συναγερμό στην βουλγαρική και τουρκική πολεμική αεροπορία.

Απογειώθηκαν δύο τουρκικά F-16

Με βάση την είδηση το βουλγαρικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει την πληροφορία, τα ρωσικά αεροπλάνα πήγαιναν σε μια αφρικανική χώρα, ενώ δεν εισήλθαν στον βουλγαρικό εναέριο χώρο. Βουλγαρικά ΜΜΕ γράφουν πως τα ρωσικά αεροπλάνα κινητοποίησαν την τουρκική πολεμική αεροπορία και δύο τουρκικά F-16 συνόδεψαν τα ρωσικά αεροπλάνα.

………………

Οι ρωσικές πτήσεις σχετίζονται με την Συρία

Με βάση το βουλγαρικό πρακτορείο Νοβινίτ, παρατηρητές συσχετίζουν τις πτήσεις των ρωσικών μαχητικών πάνω από την Μαύρη Θάλασσα με τις ασκήσεις του Ρωσικού Στόλου μετά την ένταση που προέκυψε στην Συρία.

……………….

Εφ. Ταράφ 25-2-2012

Σχόλιο : Την ίδια είδηση η ιστοσελίδα Askerhaber την δημοσίευσε γράφοντας πως ¨Τα τουρκικά F-16 έδιωξαν τα ρωσικά μαχητικα¨!   Σιγά παιδιά θα σκίσετε κανένα καλτσόν….

Previous Article

¨ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ¨

Next Article

769 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΙΝΟΝΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *