Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !

0 σχόλια Share:

 

……………..

H Λιθουανία αποφασισμένη, η Ελλάδα επιφυλακτική

Γαλλία και Γερμανία στηρίζοντας ισχυρά την Αγγλία, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του κειμένου της ανακοίνωσης, ενώ η πρώτη που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της απέλασης των Ρώσων διπλωματών, ήταν η πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λιθουανίας Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε. Επικεφαλής αυτών που είναι διστακτικοί στο θέμα της Ρωσίας, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

…………………

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/abden-rusyaya-buyukelci-hamlesi-40781655

23/3/2018

Σχ: Μπράβο στον Τσίπρα για την στάση του αυτή. Και αν νομίζει κανείς ότι τα ίδια θα έκανε και ο Μητσοτάκης στην θέση του, είναι βαθιά νυχτωμένος. Και το μπράβο δεν το λέμε λόγω των γεωπολιτικών μας δεσμών με την Ρωσία, αλλά και για λόγους ουσίας του περιστατικού. Η Ρωσία ζήτησε επίσημα από την Αγγλία, να της δείξουν τα στοιχεία που υποτίθεται την ενοχοποιούν για την υπόθεση Σκριπάλ.

Και η Αγγλία δεν έδειξε ΤΙΠΟΤΕ.

Στο μεταξύ Πολωνία, Τσεχία, Λιθουανία, Εσθονία και Λετονία αναφέρεται πως θα απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες. Αντίθετα ο Βούλγαρος Μπορίσοφ, ζήτησε να παρουσιαστούν περισσότερα στοιχεία για να οριστικοποιηθει πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται η Ρωσία. 

Previous Article

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΔOΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΛΙΡΑΣ

Next Article

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *