Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Στο Βέλγιο το Σοσιαλιστικό κόμμα διαγράφει και κανέναν με τουρκικές-φασιστικές απόψεις, στην Ελλάδα ;

0 σχόλια Share:

Διαγράφηκε στο Βέλγο ο ¨δούρειος ίππος¨ του Ερντογάν, ο Εμίρ Κιρ

Ο Εμίρ Κιρ-δήμαρχος της κοινότητας Αγίου Ιωσήφ στο Βέλγιο που θεωρείται πως είναι ένας από τους δούρειους ίππους ου καθεστώτος Ερντογάν στην Ευρώπη, διαγράφηκε από το σοσιαλιστικό κόμμα.

Το Σοσιαλιστικό κόμμα επί μακρόν δεχόταν κριτικές για τον Εμίρ Κιρ. Αλλά το κόμμα μέχρι σήμερα είχε προτιμήσει αν παραμείνει σιωπηλό.

Τελευταία μετά  από μια καταγγελία ενός κομματικού στελέχους, το θέμα εμφανίστηκε στην επικαιρότητα του Βελγίου. Αυτό που πυροδότησε το φιτίλι ήταν ότι ο Εμίρ Κιρ-δήμαρχος της κοινότητας Αγίου Ιωσήφ,  τον Δεκέμβριο υποδέχθηκε και πόζαρε μαζί με δημάρχους του ρατσιστικού ΜΗΡ, ενώ εξέφρασε στα σόσιαλ μίντια την ικανοποίηση του.

Καθώς το θέμα προβλήθηκε ιδιαίτερα στα ΜΜΕ του Βελγίου, το Σοσιαλιστικό Κόμμα υποχρεώθηκε να τον διαγράψει. Η απόφαση διαγραφής πάρθηκε την Δευτέρα.

Οι σχέσεις του Εμιρ Κιρ με τον τουρκικό εθνικισμό και την εξουσία δεν είναι μυστικό. Παρά το ότι ήταν επί μακρόν γνωστό, το Σοσιαλιστικό Κόμμα προσεγγίζοντας τον Κιρ ως δεξαμενή ψήφων, καταπατούσε τις ίδιες του τις αξίες. Ο Εμίρ Κιρ με στήριξη από την τουρκική κυβέρνηση και τα λόμπι της, στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει για το Σοσιαλιστικό Κόμμα 18.500 ψήφους.

………………..

Και ο Εμιρ Κιρ δεν είναι ο μόνος. Σε πολλά κόμματα του Βελγίου υπάρχουν Τούρκοι αιρετοί με ρατσιστική και εθνικιστική λογική. Η δέσμευση τους δεν είναι προς  το κόμμα, αλλά κινούνται σύμφωνα με το καθεστώς της Άγκυρας. Η Μαχινούρ Οζντεμίρ το 2009 στο Βέλγιο, έγινε διάσημη όταν εξελέγη βουλευτής με το Ουμανιστικό Δημοκρατικό  Κέντρο,  φορώντας μαντίλα.  Διαγράφηκε το 2015 όταν στην διάρκεια διαμάχης για την Αρμενική Γενοκτονία, ήταν από αυτούς που την αρνήθηκαν.   Η Οζντεμίρ τώρα πια, ως πρέσβης της Τουρκίας στην Αλγερία, παίζει τον ρόλο της σαν ένα από τα πιόνια που έχουν τοποθετηθεί στο Μαγκρέμπ.

……………..

https://anfturkce.com/avrupa/erdogan-in-belcika-daki-truva-ati-emir-kir-ihrac-edildi-136022

19/1/2020

Σχ: Στην Ελλάδα έχει ρωτήσει κανείς τις απόψεις που έχουν άραγε οι κύριοι Χουσείν Ζεϊμπέκ και Ιλχάν Αχμέτ (ΣΥΡΙΖΑ  και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα) για την αρμενική και ποντιακή γενοκτονία ;  Ούτε οι δημοσιογράφοι δεν τολμάνε !

Να θυμηθούμε εδώ την ιστορία  τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο Χουσείν Μεχμέτ Ουστά  (ΠΑΣΟΚ) που είχε κάνει την χειρονομία των Γκρίζων Λύκων….

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ τότε τον είχε παραπέμψει με το ερώτημα της διαγραφής αλλά τελικά δεν έγινε ΤΙΠΟΤΕ….

Να θυμίσουμε επίσης το περιστατικό με τους μουσουλμάνους περιφερειακούς συμβούλους στην Αν. Μακεδονίας & Θράκης που δεν τόλμησαν να κάνουν μια έκκληση για την απελευθέρωση τότε των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνταν στην Τουρκία….

Η δημοτική παράταξη ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε ανακοινώσει τότε τα εξής :

Σύμβουλοι ως κοινοί χαφιέδες

Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Μία τεράστια προσβολή δέχθηκε η ελληνική κοινωνία της Θράκης εχθές στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ. Οι 10 μουσουλμάνοι σύμβουλοι όλων των παρατάξεων απουσίασαν για δεύτερη φορά επιδεικτικά από την συνεδρίαση και απέφυγαν πάλι να τοποθετηθούν επί του ψηφίσματος υπέρ των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Τουρκία! Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Για ένα θέμα τόσο απλό και αυτονόητο (για το οποίο ήδη δύο από τους μουσουλμάνους βουλευτές έχουν, προς τιμήν τους, τοποθετηθεί σωστά) δεν τόλμησαν να πουν έστω μια κουβέντα από ανθρωπιστική σκοπιά! Λες κι αν έλεγαν μια ευχή για την απελευθέρωση των ομήρων θα πάθαινε κάτι κάποιος… Παραθέτουμε τα ονόματά τους, για να μην ξεχαστούν: Κατραντζή Μουσταφά, Ιμπράμ Αχμέτ, Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Μουσταφά Μετίν, Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ (παράταξη Μέτιου), Κοτζά Μουμίν Ριτβάν, Μεχμέτ Ουστά Χουσεΐν (παράταξη Καραλίδη) και Μουμίν Οντέρ (ανεξαρτητοποιημένος). Όλοι αυτοί οι δήθεν “Έλληνες μουσουλμάνοι” – εκτός ίσως κάποιου δικαιολογημένα απόντος – με την πρόστυχη στάση τους απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον τόπο μ΄ ένα νεύμα του Τούρκου Προξένου. Για τα κόμματα που σκοπεύουν να βάλουν κάποιους εξ αυτών υποψήφιους βουλευτές, θα επανέλθουμε. Κι επειδή η υποκρισία και η κουτοπονηριά έχει πια πνίξει τον τόπο, κατεβάζουμε ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ανάλογο ψήφισμα και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είτε υπηρετείς την κοινή μας πατρίδα, τη χώρα όπου ζούμε και τις κοινές ανθρώπινες αξίες, είτε στοχοποιείσαι μόνος σου ως χαφιές μιας εχθρικής, πειρατικής Τουρκίας. Να δούμε λοιπόν και στον Δήμο μας πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος.

Previous Article

H αλλαγή της δημογραφίας του Άφριν σε βίντεο…

Next Article

Θερμές ευχαριστίες του LNA σε Μητσοτάκη και Δένδια

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *