Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ

0 σχόλια Share:

Απάνθρωπο μέτρο με ηλεκτρικό ρεύμα κατά των μεταναστών από την Ουγγαρία

Η Ουγγαρία αναφέρεται πως  για να εμποδίσει τους μετανάστες να εισέλθουν στην χώρα, συνέδεσε με ρεύμα τον συρμάτινο φράχτη που έχει τοποθετήσει στα σύνορα με την Σερβία.

Σε ειδήσεις του τοπικού τύπου αναφέρεται πως η Ουγγαρία για να εμποδίσει τους μετανάστες να εισέλθουν στην χώρα, συνέδεσε με ρεύμα τον συρμάτινο φράχτη που έχει τοποθετήσει στα σύνορα με την Σερβία. Στην είδηση αναφέρεται πως στο τμήμα του φράχτη στην περιοχή  Ρόσζκε, τοποθετήθηκαν πινακίδες στα αραβικά, στα ουγγρικά και στα σερβικά που γράφουν ¨Προσοχή ηλεκτροφόρος φράχτης¨.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ζόλταν Κόβατς σε δήλωση που έκανε στις 7 Μαρτίου, είχε πει πως για να εμποδιστεί η είσοδος των μεταναστών στην χώρα, θα στηθεί ένας δεύτερος συρμάτινος φράχτη στ ασύνορα με την Σερβία, στον οποίο θα παρασχεθεί ρεύμα. Η Ουγγαρία για να σταματήσει το ρεύμα των μεταναστών είχε στήσει αγκαθωτά συρματοπλέγματα , στα σύνορα της με Σερβία και Κροατία και αύξησε τις ποινές για παράνομη είσοδο. Στα πλαίσια των μέτρων παρεμπόδισης των μεταναστών, και με την στήριξη των εταίρων της στην ομάδα του Βίζεγκραντ (Τσεχία, Πολωνία κι Σλοβακία) μεταφέρθηκαν στα σύνορα της ενισχύσεις από στρατιώτες και αστυνομικούς.

Με νόμο που ψηφίστηκε στις 7 Μαΐου, οι πρόσφυγες μεταξύ των οποίων και παιδιά, κατά την διάρκεια της εξέτασης των αιτήσεων ασύλου, θα κρατούνται υποχρεωτικά σε στρατόπεδα που θα στηθούνε στα σύνορα και ανακοίνωσε πως γενικά όσοι μετανάστες συλλαμβάνονται θα απελαύνονται από την Ουγγαρία.

ΜΚΟ κατηγορούν τις δυνάμεις ασφαλείας, πως χρησιμοποιούν βία σε βάρος μεταναστών και τους στέλνουν πίσω στην Σερβία.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/macaristandan-multecilere-insanlik-disi-elektriklionlem-325804.html

12/5/2017

Σχ: Πολύ σωστά πράττει η Ουγγαρία διότι τα σύνορα έχουν λόγο ύπαρξης μόνο όταν φυλάσσονται. Διαφορετικά δεν είναι σύνορα αλλά ξέφραγο αμπέλι. Και εμφανίζονται τα τσιράκια του Σόρος  να τους κατηγορήσουν…

Previous Article

Δοκιμάστηκε στην Σινώπη ο πρώτος πύραυλος μεγάλου βεληνεκούς της Τουρκίας

Next Article

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *