Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Επανέρχονται οι ακρωτηριασμοί για κλοπές και οι λιθοβολισμοί για μοιχούς (παντρεμένους)…

2 Comments Share:

……….

Ο Τουραμπί- υπεύθυνος φυλακών των Ταλιμπάν, ανακοίνωσε πως θα ενεργοποιηθούν πάλι οι ποινές ακρωτηριασμού. Ο Τουραμπί όταν οι Ταλιμπάν είχαν κυριαρχήσει στη χώρα το 1990, ήταν υπεύθυνος του υπουργείου Δικαιοσύνης και των δυνάμεων θρησκευτικής αστυνομίας. Είναι γνωστό πως εκείνη την εποχή οι ακρωτηριασμοί γινόταν δημόσια . Ο Τουραμπί δήλωσε πως σε αντίθεση με εκείνα τα χρόνια, πλέον οι ακρωτηριασμοί δεν θα γίνονται δημόσια. Πρόσθεσε πως αυτή η ποινή είναι απαραίτητη για το περιβάλλον ασφάλειας. Πρόσθεσε πως “Κανείς δεν μπορεί να μας λέει το πώς θα είναι οι νόμοι μας”.
….
Ο δικαστής των Ταλιμπάν Χατζί Μπαντρουντίν , λίγες μέρες πριν από την κατάληψη της Καμπούλ μιλώντας στο BBC είχε δηλώσει πως οι κανόνες της σαρίας θα εφαρμοστούν κατά γράμμα λέγοντας πως “Οι κανόνες της σαρίας είναι ξεκάθαροι, οι προγαμιαίες σχέσεις είτε πρόκειται για άντρα, είτε γυναίκα τιμωρούνται με 100 μαστιγώματα μπροστά στον κόσμο. Αλλά αν αυτό το αδίκημα γινει από παντρεμένους τότε η ποινή είναι θάνατος με λιθοβολισμό. Μάλιστα είχε προσθέσει ότι “Αν αποδειχτεί ότι κάποιος έκλεψε τότε πρέπει να κοπούν τα χέρια του”.

https://ilerihaber.org/icerik/taliban-uzuv-kesmeye-baslayacak-guvenlik-ortami-icin-gerekliymis-130560.html

25/9/2021

Previous Article

Πεσόντες στον αγώνα για Μεγάλη Ελλάδα -Φωτογραφίες !

Next Article

Η πολιτική του κατευνασμού μας οδηγεί πιο κοντά στον πόλεμο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. αυτος ειναι ο πολυπολιτισμος που εισαγαμε στην ελλαδα… να χαρειτε τον πολιτσμο σας ισλαμολαγνοι συγχρονοι εφιαλτες του λεγομενου συνταγματικου τοξου…

  2. Πολιτισμός και Ισλάμ εχουν καταντήσει εννοιες ασύμβατες ……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *