Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

No Comments Share:

Το Ισραήλ χτύπησε την Συρία

Αμερικανοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν πως το βράδυ της Πέμπτης το Ισραήλ οργάνωσε αεροπορική επίθεση στην Συρία και χτύπησε έναν στόχο. Ο στόχος φέρεται να ήταν αποθήκη όπλων.

Αμερικανοί αξιωματούχοι που δεν θελαν να πούνε το όνομα τους, ενημέρωσαν τον αμερικανικό τύπο πως το Ισραήλ χτύπησε την Συρία, ενώ ο Ντέιβιντ Μάρτιν από το CBS ανέφερε πως στόχος του Ισραήλ ήταν μια αποθήκη.

Οι αμερικανικές πηγές ανέφεραν πως δεν ήξεραν τι υπήρχε στην αποθήκη. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Ισραηλινοί για την επίθεση αυτή μπήκαν στον εναέριο χώρο της Συρίας ή αν χτύπησαν μέσα από τον δικό τους εναέριο χώρο. Αλλά σύμφωνα με το CNN που ήταν το πρώτο ΜΜΕ που ανακοίνωσε την επίθεση, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι υποθέτουν πως τα ισραηλινά τζετ χτύπησαν δίχως να μπούνε στον εναέριο χώρο της Συρίας.

Πηγές που μίλησαν στο Ασσοσιέϊτεντ Πρες είπαν πως η επίθεση πραγματοποιήθηκα την νύχτα Πέμπτης προς Παρασκευή.

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ

Το Ισραήλ ανησυχεί μήπως τα χημικά της Συρίας περάσουν στα χέρια της λιβανικής Χεζμπολλάχ. Για αυτό τον λόγο πριν από σύντομο διάστημα είχε χτυπήσει ένα κομβόι στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου.

Στις αρχές της εβδομάδας ο ηγέτης της Χεζμπολλάχ Χασάν Νασράλλα, είχε ανακοινώσει πως μπορεί να βοηθήσει τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ, να καταστείλει τις εξεγέρσεις που συνεχίζονται πάνω από δύο χρόνια.

…………

 Εφ. Χουριέτ 4/5/2013

Previous Article

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!!

Next Article

Η ΚΑΤΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *