Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑ-ΤΣΑ-ΠΛΙΑ-ΔΕΣ

No Comments Share:

Σκοτώνουν, καταστρέφουν και κλέβουν

Οι εκτελέσεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, οι λεηλασίες που κάνει στα ιστορικά μνημεία και η αναισθησία που επιδεικνύει για τον κόσμο, μειώνουν συνεχώς τα ερείσματα του . Οι ακτιβιστές αντιδρούνε.

Η αυξανόμενη βία των αντιπολιτευόμενων συριακών ομάδων τον τελευταίο μήνα και οι εκ μέρους των παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , επιφέρουν ταχεία απώλεια της λαϊκής στήριξης. Η εφημερίδα New York Times γράφει πως οι αντιπολιτευόμενοι έχουν απομακρυνθεί από τις αρχές των πρώτων μηνών της εξέγερσης, και ότι εξαιτίας αυτού πολλοί αντικαθεστωτικοί ακτιβιστές ανησυχούνε. Η εφημερίδα New York Times γράφει πως ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός και οι άλλοι της αντιπολίτευσης ¨με τα εγκλήματα που κάνουν, τις εκτελέσεις, τις κακοσχεδιασμένες επιχειρήσεις και τις δίχως νόημα καταστροφές¨, έχουν χάσει την λαϊκή στήριξη. Ακτιβιστές που με ειρηνικούς τρόπους συνεχίζουν τον αγώνα τους στην Συρία, περιγράφουν πως οι ένοπλοι της αντιπολίτευσης με την καθημερινή τους βία έχουν χάσει την πίστωση από τον κόσμο.

Επιτίθενται σε βιομηχανίες

Ακτιβιστής στο Σαρακέμπ που έχει ζήσει πολλές συγκρούσεις στην διαδρομή Δαμασκός-Χαλέπι, αναφέρει πως μονάδες της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης επιτέθηκαν σε βιομηχανία γάλακτος στην περιοχή και ότι ¨Έπειτα την κατέστρεψαν παρά το ότι ήξεραν πως ο κόσμος είχε καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της βιομηχανίας και είχε ανάγκη αυτό το γάλα¨. Κάτοικοι του Χαλεπίου τους θεωρούν υπεύθυνους για το γεγονός ότι λόγω κακού σχεδιασμού στις επιχειρήσεις η πόλη έγινε θέρετρο πολέμου. Ακτιβιστής ονόματι Αχμέντ λέει πως παρά το ότι είχε εκλιπαρήσει τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να μην προσφεύγουν στο κτίριο της αντιπολίτευσης, δεν μπόρεσε να τους πείσει. Μετά από αυτό οι κυβερνητικές δυνάμεις ως αντίποινα έκαναν επίθεση και όλες οι τηλεφωνικές γραμμές κόπηκαν. Ο Αχμέντ περιγράφει και άλλα περιστατικά. Μέλος της αντιπολίτευσης που δεν ήθελε να περιμένει στην ουρά για ψωμί, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ενώ ένας άλλος ¨ένοπλος της αντιπολίτευσης έβαλε κάποιον να του πλύνει το αυτοκίνητο και όταν κατά λάθος τον έβρεξε με νερό αυτός άρχισε να πυροβολεί. Δόξα τω Θεώ δεν τον πέτυχε¨.

…………….

Μεγάλες συζητήσεις προκάλεσαν και οι νέες εικόνες με τις εκτελέσεις που έκαναν οι ένοπλοι της αντιπολίτευσης. Στις εικόνες που τραβήχτηκαν στην πόλη Χερίμ που είναι κοντά στην Τουρκία, οι αντιπολιτευόμενοι στρίμωξαν και ακολούθως σκότωσαν άτομο που υποπτεύονταν πως είναι υποστηρικτής του Άσαντ.

Εφ. Ταράφ 10/11/2012

Σχ : Είναι αυτοί για τους οποίους  κατα το Κουρμπάν Μπαϊράμ ευχήθηκε ο Ερντογάν ¨Στα αδέρφια μας εκεί¨….Όμοιος ομοίω…

Previous Article

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΙΩΠΗΛΟΣ — 62η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Next Article

ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *