Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί….

No Comments Share:

Έκκληση για ¨εκεχειρία στην Συρία¨ από την σύνοδο των Παρισίων  

1018832318

Στην σύνοδο στο Παρίσι τονίστηκε η ανάγκη να επιτευχθεί η εκεχειρία στην Συρία και έγινε έκκληση για έναρξη συνομιλιών.
Το Παρίσι η πρωτεύουσα της Γαλλίας φιλοξένησε σύνοδο για την Συρία. Στην σύνοδο που έγινε σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών και  οικοδεσπότης ήταν ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς, την Τουρκία εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου.

Σύμφωνα με το Sputnik Türkiye στην σύνοδο παραβρέθηκαν ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρρι και οι υπουργοί Εξωτερικών Γερμανίας, Σαουδικής Αραβίας, ΗΑΕ, Ιορδανίας, Κατάρ και Αγγλίας.

Οι χώρες που μετείχαν στην σύνοδο, τόνισαν την ανάγκη για την επίτευξη εκεχειρίας στην Συρία όπου μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος και έκαναν έκκληση για συνομιλίες.  Οι μετέχοντες παρείχαν στήριξη στις αποφάσεις που πάρθηκαν στην σύνοδο των αντιπολιτευόμενων της Συρίας που έγινε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ;

Η Γαλλία υποστηρίζει πως η Συρία μπορεί να χτιστεί ξανά μόνο με μια πολιτική διαδικασία που θα περατωθεί με την αποχώρηση του Άσαντ. Η Γαλλία τονίζει πως οι συγκρούσεις στην Συρία θα μπορέσουν να τελειώσουν μόνο με μια ελεύθερη και δημοκρατική κυβέρνηση πο6υ θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών.

http://haber.sol.org.tr/dunya/paris-zirvesinden-suriyede-ateskes-cagrisi-cikti-139440

14/12/2015

Σχ : Μαζεύτηκαν στο Παρίσι οι ύαινες. Όλοι αυτοί που δημιούργησαν την ISIS κάνουν τώρα εκκλήσεις για εκεχειρία… Προφανώς διότι με την είσοδο των Ρώσων στο παίγνιο, η ροή του πολέμου άλλαξε. Μιλάνε για δημοκρατία και δικαιώματα οι κολλητοί της Σαουδικής Αραβίας…

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί….

Previous Article

HTAN MONO 17 XΡONΩΝ…

Next Article

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ : ¨ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ISIS¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.