Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ;

No Comments Share:

Έκκληση από τον Συροορθόδοξο Πατριάρχη προς την Τουρκία : Σταματήστε να εξοπλίζετε τους δολοφόνους μας

20140401-patriarch-elect-ignatiusaphrem2

Ο Συροορθόδοξος Πατριάρχης Ιγνάτιος Εφραίμ δήλωσε πως οι ένοπλες ομάδες στην χώρα του στηρίζονται από χώρες όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ και πρόσθεσε πως η Τουρκία εξοπλίζει αυτές τις ομάδες.

Ο Συροορθόδοξος Πατριάρχης Ιγνάτιος Εφραίμ ο 2ος  δήλωσε ¨Σταματήστε να εξοπλίζετε τους δολοφόνους μας¨.  Είπε πως δεν θέλουν στρατιωτική επέμβαση της Δύσης αλλά μόνο να μην εξοπλίζονται και να μην στηρίζονται οι ένοπλες ομάδες στην πατρίδα του.

Ο πατριάρχης είπε πως η συριακή κυβέρνηση και ο Σύρος πρόεδρος Άσαντ είναι οι νόμιμες αρχές της χώρας και ότι η πλειοψηφία αυτών που ζούνε στην Συρία στηρίζουν την κυβέρνηση Άσαντ.

Ο πατριάρχης είπε πως οι τζιχαντιστές εκεί πήγαν από Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Αίγυπτο, πως στηρίχτηκαν από κάποιους εκεί και πρόσθεσε πως η Τουρκία δίνει όπλα σε αυτούς τους τζιχαντιστές.

Δήλωσε επίσης πως δεν υποστηρίζει τις προσπάθειες των Τούρκων αξιωματούχων να μεταφερθεί ή έδρα της εκκλησίας στην Τουρκία και είπε πως μπορεί η Τουρκία να έχει μεγάλη σημασία αλά οι ίδιοι με ελεύθερη βούληση επέλεξαν να παραμείνουν στην Συρία.

Haber.sol.org  1/7/2015

Previous Article

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΑΠΕΙΛΕΣ ;

Next Article

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ….ΔΥΣΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *