Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δυνάμεις του Χαφτάρ, ακινητοποίησαν και ρυμούλκησαν τουρκικό εμπορικό πλοίο !

No Comments Share:

…………….
Οι δυνάμεις του Εθνικού Στρατού της Λιβύης ακινητοποίησαν και ρυμούλκησαν στις ακτές τουρκικό εμπορικό πλοίο που παραβίασε τα λιβυκά χωρικά ύδατα.
Στην ακινητοποίηση και εν συνεχεία στη ρυμούλκηση ενός τούρκικου εμπορικού πλοίου που έπλεε με σημαία Τζαμάικας και παραβίασε τα χωρικά ύδατα της Λιβύης, προχώρησαν οι δυνάμεις του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), υπό τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του LNA, στρατηγού Αχμάντ αλ-Μισμάρι, στο πρακτορείο Sputnik.

Το πλοίο με την ονομασία «Αλ Μαμπρούκα» εισήλθε στα χωρικά ύδατα της Λιβύης κοντά στο χωριό Ρας αλ-Χαλάλ στις ακτές της Μεσογείου, στην περιοχή Ντέρνα της Λιβύης.

«Το τουρκικό πλοίο που φέρει τη σημαία της Τζαμάικας, κατευθυνόταν προς Μισουράτα. Υπήρχαν ιατρικές προμήθειες στο πλοίο. Έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Ρας αλ-Χαλάλ», δήλωσε ο αλ-Μισμάρι στο πρακτορείο Sputnik.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του LNA, το πλοίο δεν αντέδρασε στις προειδοποιήσεις της ακτοφυλακής του LNA. Ο Αλ-Μισμάρι δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik πως απαγορεύεται η ναυσιπλοΐα στην περιοχή Ρας αλ-Χαλάλ, εξαιτίας στρατιωτικής επιχείρησης.

Στο πλήρωμα του τουρκικού πλοίου περιλαμβάνονται εννέα Τούρκοι πολίτες, επτά Ινδοί υπήκοοι και ένας πολίτης του Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του LNA.

Sputnik  8/12/2020

Previous Article

Ελληνοαλβανικά σύνορα-Η μεγαλύτερη είσοδος ναρκωτικών στην ΕΕ

Next Article

Φωτογραφίες του ¨διωκόμενου¨ ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *