Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δυστυχώς και αυτή εκεχειρία παραβιάζεται

No Comments Share:

………….

Μόνο λίγες ώρες φαίνεται ότι κράτησε η συμφωνία μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν για κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Η Αρμενία κατηγορεί το Αζερμπαϊτζάν ότι παραβίασε την κατάπαυση του πυρός, χτυπώντας το Ναγκόρνο-Καραμπάχ με πυροβολικό και ρουκέτες.

«Ο εχθρός εκτόξευσε οβίδες με βόρεια κατεύθυνση από τις 00:04 έως τις 02:45 και ρουκέτες με νότια κατεύθυνση από τις 02:20 έως τις 02:45» έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Σουσάν Στεπανιάν.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν κατηγορεί την Αρμενία ότι παραβίασε την κατάπαυση του πυρός, βομβαρδίζοντας αζερικές θέσεις.

«Παρά την ανακοίνωση της νέας ανθρωπιστικής εκεχειρίας στις 12 της 18ης Οκτωβρίου, οι ένοπλες δυνάμεις της Αρμενίας παραβίασαν κατάφωρα, για μια ακόμα φορά, τη συμφωνία. Τη νύχτα, ο εχθρός εκτόξευσε όλμους και βλήματα πυροβολικού στην περιοχή του Τζαμπραγίλ, καθώς και στα απελευθερωμένα χωριά του ποταμού Αράς. Δεν υπάρχουν απώλειες στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων. Οι δυνάμεις έλαβαν επαρκή άμεσα μέτρα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του αζερικού υπουργείου Άμυνας.

Sputnik  18/10/2020

Previous Article

Αντίδραση από την Ελλάδα στην εξαγγελία νέας παράνομης περιοχής έρευνας και διάσωσης από την Τουρκία

Next Article

Ο Τούρκος υπουργός μας ανακοινώνει πως διεύρυνε την τουρκική περιοχή ¨Έρευνας & Διάσωσης¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *