Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ Μ.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΤΩΝ S-400 – ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια Share:

Οι S-300 και S-400 σίγουρα εξαφανίζουν τα ισραηλινά καμικάζι Μ.Ε.Α.

Ο Κοροτσένκο ανέφερε πως το Ισραήλ κατασκεύασε μη επανδρωμένα αεροσκάφη-καμικάζι, ένεκα της εγκατάστασης από την Ρωσία στην Συρία αντιαεροπορικών αμυντικών συστημάτων και πρόσθεσε πως οι S-300 και S-400, μπορούν να εντοπίσουν και να καταστρέψουν αυτά τα καμικάζι ΜΕΑ.

Η ισραηλινή αμυντική εταιρία Israel Aerospace Industries, στην αεροπορική έκθεση Aero India που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας, παρουσίασε το νέο καμικάζι ΜΕΑ με την επωνυμία Mini Harpy. Στο διαφημιστικό βίντεο για αυτό το μοντέλο, αναφερόταν πως μεταξύ των πιθανών στόχων είναι  και τα ραντάρ μεγάλου υψομέτρου 96L6E που χρησιμοποιούν τα πυραυλικά συστήματα S-300 και S-400 .

Ο Ιγκόρ Κοροτσένκο-Διευθυντής Κέντρου Ανάλυσης Παγκοσμίου Εμπορίου Όπλων που έχει έδρα την Μόσχα, δήλωσε : ¨ΟΙ S-300 και S-400 που βρίσκονται στην Συρία, χάρη στο ραντάρ που χρησιμοποιούν, εντοπίζουν και καταστρέφουν κάθε είδους στόχο, ακόμη και τους μικρούς που κατασκευάζονται με τεχνολογία στέλθ. Το μιας χρήσεως καμικάζι ΜΕΑ που παρουσίασε το Ισραήλ, σίγουρα μπορεί να εντοπισθεί και από τους S-300 και από τους S-400 και να χτυπηθεί από τους πυραύλους με τους οποία είναι εξοπλισμένοι.¨

Ο Ρώσος ειδικός ανέφερε πως τέτοιου είδους στόχοι δεν είναι δύσκολοι και ότι ο εντοπισμός και η καταστροφή τους έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα στις ασκήσεις που μετείχαν οι S-300 και S-400.

………………..

https://tr.sputniknews.com/analiz/201902211037802036-s300ves400ler-israil-kamikaze-ihasini-yok-eder/

21/2/2019

Σχ: Βρήκαμε και το σχετικό διαφημιστικό βίντεο των Ισραηλινών για αυτό το οπλικό τους σύστημα. Και ναι μεν μπορεί ενδεχομένως να μπορεί να εντοπιστεί και να καταστραφεί, αλλά το θέμα είναι είναι τι γίνεται αν έρχεται ένα σμήνος από αυτά ; Πόσους πυραύλους μπορείς να χαλαλίσεις για τέτοιους στόχους ; 

Previous Article

ΙΣΧΥΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ- ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΒΟΛΗ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟ ΜΕΑ- ΑΛΗΘΙΝΗ Η΄ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *