Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ

0 σχόλια Share:

 

 

To ρωσικό υπουργείο Αμύνης συμβούλεψε τους Ρώσους στρατιωτικούς να μην χρησιμοποιούν να μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως τα Odnoklassniki, Vkontakt, Facebook και άλλα. Επίσης συμβουλεύει να μην γίνονται αναρτήσεις σχετικά με τα καθήκοντα τους και να έχουν κλειστή την εφαρμογή που εντοπίζει την τοποθεσία στο κινητό τηλέφωνο.

Αναφέρεται πως οι κανόνες αυτοί μπορεί προς το παρόν να έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα, αλλά το υπουργείο ετοιμάζει νομική ρύθμιση που θα καθιστά υποχρεωτική την τήρηση τους.

Η εφημερίδα Ιζβέστια αναφέρει πως αυτοί οι κανόνες αναπτύχθηκαν στα τέλη του 2017 και ότι ήδη σχετικές ενημερωτικές αφίσες έχουν αναρτηθεί εντός στρατιωτικών μονάδων.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ¨ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ¨

Στις συμβουλές αναφέρεται πως οι ιδιοκτήτες των ξένων ιστοσελίδων έχουν πλήρη πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες, πως οι αναρτήσεις που κάνουν οι Ρώσοι στρατιωτικοί αναλύονται από ξένες υπηρεσίες πληροφοριών  και ότι οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο ενδεχομένως μπορεί να βλάψει την στρατιωτική αποστολή. Επίσης ζητείται να μην γίνεται καμία ανάρτηση για τα στρατιωτικά καθήκοντα και από τις οικογένειες των στρατιωτικών.

…………………..

https://tr.sputniknews.com/savunma/201802131032235908-rus-askerlere-sosyal-medya-yasagi/

13/2/2018

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ: ¨ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ¨

Next Article

BINTEO TOY CNN ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!