Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ Μ.Ε.Α. ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ

No Comments Share:

 

Τα ΜΕΑ που επιτέθηκαν στην ρωσική βάση παρήχθησαν σε εκείνη την χώρα

 

Το Ρωσικό υπουργείο Αμύνης ανακοίνωσε πως τα ΜΕΑ που χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση στην βάση τους στην Συρία, παρήχθησαν στην Ουκρανία.

Το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο ανέφερε πως τα ΜΕΑ που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις που έγιναν στις ρωσικές βάσεις στην Συρία σε Χμεγμίμ και Ταρτούς, στάλθηκαν από μια χώρα και ότι αυτοί που πραγματοποίησαν την επίθεση  πρέπει να έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό.

Ο αντιστράτηγος Αλεξάντρ Νοβίκοφ-επικεφαλής του Τμήματος Ανάπτυξης και Παραγωγής ΜΕΑ του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου, δήλωσε πως ¨Η ανάλυση που έγινε στα ΜΕΑ που κατασχέθηκαν στην διάρκεια των επιθέσεων, δείχνει πως προηγήθηκε εκπαίδευση στο εξωτερικό στην χώρα των ειδικών που τα ανέπτυξαν¨.

¨ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ¨

Ο Νόβικοφ εστίασε στο ότι οι μαχητές στην επίθεση που έκαναν στις βάσεις σε Χμεγμίμ και Ταρτούς, χρησιμοποίησαν ΜΕΑ νέου τύπου και πρόσθεσε πως ¨Τα εκρηκτικά πάνω στα ΜΕΑ ενδεχομένως έχουν παραχθεί στην Ουκρανία, αλλά μπορεί και σε άλλες χώρες. Η ανάλυση έδειξε πως η ανάπτυξη τέτοιου είδους ΜΕΑ, είναι δυνατή μόνο με την βοήθεια ενός οδηγού και με ελεγμένα εξαρτήματα.

¨ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ¨

Ο Νόβικοφ στάθηκε στο θέμα της ορθότητας των συντεταγμένων που είχαν εισαχθεί στα ΜΕΑ, λέγοντας πως καθώς αυτά είναι ευαίσθητα δεδομένα, δεν έχουν παρθεί ούτε από το διαδίκτυο ούτε από άλλη ανοιχτή πηγή πληροφοριών.

¨OI ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2016,  ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ Μ.ΕΑ.¨

Ο Νοβίκοφ υπενθύμισε πως οι μαχητές μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσαν σχετικά πρωτόγονα ΜΕΑ μόνο για αναγνώριση, αλλά υπογράμμισε πως από τα μέσα του 2016, άρχισαν να χρησιμοποιούν ΜΕΑ παραχθέντα για άλλες χρήσεις.

¨ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΕΑ¨

Ο Νόβικοφ συνέχισε λέγοντας: ¨Εντύπωση προκαλούν τα πυρομαχικά που έφεραν πάνω τους τα ΜΕΑ. Πρόκειται για χειροποίητα εκρηκτικά  βάρους περίπου 400 gr, που έχουν καταστροφική επίδραση σε μια ακτίνα 50 μέτρων και είναι εξοπλισμένα με μεταλλικά σφαιρίδια. Κάθε ΜΕΑ έφερε 10 τέτοια πυρομαχικά.¨.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Ο Νόβικοφ ανέφερε πως από τα 13 ΜΕΑ που στάλθηκαν για την επίθεση στις δύο βάσεις στις 6/1,  τα 7 καταστράφηκαν από το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S και τα 6 τα υποχρέωσαν σε προσγείωση μέσω ηλεκτρονικού πολέμου και έτσι οι ρωσικές δυνάμεις τα εντόπισαν και τα απέκρουσαν με συστήματα πυρός και διακοπής συχνοτήτων

http://www.yeniakit.com.tr/haber/rus-ussune-saldiran-ihalar-o-ulkede-uretilmis-412780.html

11/1/2018

Previous Article

ΑΛΛΟΙ ΚΑΙΝΕ ΚΟΠΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ…ΤΣΑΝΤΑ HERMES

Next Article

ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ: ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *