Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

No Comments Share:

H Ρωσία στέλνει αποβατικά πλοίο στην Συρία

Αποσαφηνίστηκε τελικά ποιο πολεμικό πλοίο θα μεταφέρει τους Ρώσους πεζοναύτες στην Συρία. Η πληροφορία αυτή κρατούνταν μυστική από την Ρωσία.

Στην ανακοίνωση που έκανε το Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό προς το πρακτορείο Ιντερφάξ, αναφέρεται πως δύο αποβατικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας το ¨Νικολάι Φιλτσένκοβ¨ και το ¨Τσέζαρ Κουνίκοβ¨ ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για Συρία.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη η ημερομηνία και η ώρα κατά την οποία τα δύο πλοία θα φύγουν από την Σεβαστούπολη για να μετάσχουν στην απόβαση στη Ταρσό.

Δεν δόθηκε κάποια πληροφορία σχετικά με τον αριθμό των πεζοναυτών που φέρουν τα δύο πλοία τα οποία θα περάσουν από τα στενά της Κωνσταντινούπολης και του Τσανάκκαλε.

Ως λόγος για το εκτός σχεδίου δρομολόγιο αυτό , είναι η προστασία της ρωσικής βάσης στην Ταρσό καθώς και η με ασφαλή τρόπο απομάκρυνση των Ρώσων πολιτών από την Συρία εάν χρειαστεί.

Μια μέρα πριν Η Διοίκηση της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας είχε ανακοινώσει πως εάν πάνε πολεμικά πλοία στην Συρία, θα παράσχει την στήριξη της από τον αέρα.

 Εφ. Χουριέτ 18/6/2012

Previous Article

ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΥ

Next Article

8 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 16 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ- ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *