Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΡΩΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

No Comments Share:

Νέα απειλή για αεροπορικές επιδρομές από τη Ρωσία

56eff7bf53e3d

«Θα αναλάβουμε μονόπλευρα την επιτήρηση της εκεχειρίας στη Συρία» δηλώνει Ρώσος υποστράτηγος.

Η Ρωσία απείλησε με αεροπορικές επιδρομές τις ομάδες που δεν σέβονται τη συμφωνία τερματισμού των εχθροπραξιών στη Συρία.

Ο Σεργκέι Ρουντσκόι επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, σε δηλώσεις που έκανε στη Μόσχα, είπε πως η Ρωσία έστειλε δια διπλωματικών και στρατιωτικών οδών στις ΗΠΑ ένα σχέδιο για την επιτήρηση της εκεχειρίας στη Συρία.

Η Ουάσιγκτον από την πλευρά της σύμφωνα με τον Ρώσο στρατιωτικό, στις 18 Μαρτίου διατύπωσε την άποψη ότι δεν είναι έτοιμη προς το παρόν να αξιολογήσει το συγκεκριμένο σχέδιο.

Ο Ρουντσκόι που ισχυρίστηκε ότι ορισμένες ομάδες στη Συρία παραβιάζουν συστηματικά την εκεχειρία στη Συρία, σημείωσε πως σε περίπτωση που η Αμερική δεν απαντήσει στην συγκεκριμένη πρόταση, η Ρωσία θα υλοποιήσει μονόπλευρα τα θέματα που προτείνονται στο σχέδιο.

«Η χρήση στρατιωτικής δύναμης» θα γίνει εναντίον ομάδων για τις οποίες υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις περί συστηματικής παραβίασης της εκεχειρίας, σύμφωνα με υποστράτηγο Σεργκέι Ρουντσκόι.

TRT  21/3/2016

Previous Article

Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

ΜΕΤΩΠΟ ΝΟΥΣΑΪΜΠΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *