Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Mε καρκίνο τελικού σταδίου και βοηθούσε τους ηλικιωμένους μέχρι το τέλος της-Βίντεο

0 σχόλια Share:

Μία 19χρονη φοιτήτρια ιατρικής από τη Ρωσία αφιέρωσε τη σύντομη ζωή της στο να βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε δύσκολες στιγμές.

Η Σβετλάνα, από το Καρσούν στην περιφέρεια Ουλιάνοφσκ, παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν σαν εθελόντρια και βοηθούσε τους ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παρά το γεγονός ότι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο τέταρτου σταδίου.

Η νεαρή κοπέλα σχεδόν μέχρι τον θάνατό της, πήγαινε τρόφιμα και φάρμακα σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη, παρότι υπέφερε από δυνατούς πόνους.

Ακόμη και αφότου οι γιατροί διέγνωσαν έναν όγκο που δεν επιδεχόταν επέμβαση, η κοπέλα συνέχισε την αποστολή της: να βοηθά τους αδύναμους στις δύσκολες στιγμές. Όπως περιγράφουν όλοι στο περιβάλλον της, η Σβέτα ήταν ο πιο χαρούμενος και θετικός άνθρωπος που είχαν γνωρίσει. Παρά τους αφόρητους πόνους και τη δύσκολη κατάσταση που βίωνε, βοηθούσε τους πάντες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για την ανιδιοτέλειά της, η 19χρονη τιμήθηκε μετά θάνατον με το παράσημο του Πιρογκόφ για την αφοσίωση στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε επικίνδυνες συνθήκες, ενώ η ιατρική σχολή όπου φοίτησε θα πάρει το όνομά της.

…………

Sputnik 25/8/2020

Previous Article

Μεβλούτ Τσαβούσογλου προς Ελλάδα: ¨Θα πράξουμε ότι είναι απαραίτητο χωρίς δισταγμό¨

Next Article

Υπουργός Εξ. Τσαβούσογλου: ¨Η Ελλάδα βουλιάζει βάρκες προσφύγων και τους στέλνει πίσω¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *